aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤορναρίτης: «Η χειρότερη αντιμετώπιση από ένα σάπιο ποδοσφαιρικό κατεστημένο»

Τορναρίτης: «Η χειρότερη αντιμετώπιση από ένα σάπιο ποδοσφαιρικό κατεστημένο»

Με ανάρτησή του στο Facebook ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης, κάνει ένα μίνι-απολογισμό της επιτυχημένης σεζόν, μέσα από το κεφάλαιο «Πιστεύω» του βιβλίου του:

«Το έτος 2020-2021 ήμουνα ο Ηγέτης-Αρχηγός κάποιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Ενώ όλοι πιστεύανε πως η ομάδα αυτή θα υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία, επιπλέον έχοντας τον χαμηλότερο οικονομικό προϋπολογισμό, τη χειρότερη αντιμετώπιση από ένα σάπιο ποδοσφαιρικό κατεστημένο, μια εξωφρενικά άδικη διαιτησία, και οπαδούς φορτωμένους άρνηση και ηττοπάθεια, καταφέραμε μέσα σε ένα μήνα να κερδίσουμε τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας που ακούνε στο όνομα ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ και να τερματίσουμε τελικά στην πρώτη εξάδα κάτι που φάνταζε στα μάτια όλων ως κάτι το αδύνατον.

Συγκεκριμένα, ολόκληρη η χώρα μιλά και θαυμάζει την ομάδα και τα κατορθώματα μας. Κάποιοι μπορεί να λέγανε πως ήμουνα αρκετά τυχερός γιατί πέτυχα καλό προπονητή και έφερα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Η αλήθεια είναι πως πολλές ομάδες έχουν απίστευτα καλούς προπονητές και ποδοσφαιριστές, ωστόσο δεν πετυχαίνουνε όλες.

Η ασυναίσθητη πίστη μου, ο πόθος και η θέλησή μου στο να οδηγήσω την ομάδα αυτή ψηλά ήταν που έκανε τη διαφορά. Πίστευα βαθιά και παθιασμένα μέσα μου πως θα μπορούσα να δώσω στην ομάδα μου το στίγμα του Πρωταθλητή. Για να το πετύχω μετέφερα την πίστη του νικητή και του Πρωταθλητή στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό τιμ της ομάδας, προσέχοντας ταυτόχρονα να το κάνω με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα αλλά να παραμείνουν μετρημένοι: ταπεινοί και προσγειωμένοι.

Συνέχεια ποιο κάτω …

Αν θέλεις να αλλάξει η ζωή σου σήμερα είναι η μέρα!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ