aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤορναρίτης: «Η ΑΕΛ να κοιτάξει το πρωτάθλημα, παπάς που λειτουργεί πολλές εκκλησιές...»

Τορναρίτης: «Η ΑΕΛ να κοιτάξει το πρωτάθλημα, παπάς που λειτουργεί πολλές εκκλησιές…»

Απολαυστικός για ακόμα μια φορά ο Χριστόφορος Τορναρίτης, ο οποίος μετά το 4-2 του Ολυμπιακού εις βάρος της ΑΕΛ, παρότρυνε τους γαλαζοκίτρινους να μην ασχοληθούν άλλο με το κύπελλο, αλλά να κοιτάξουν το πρωτάθλημα επειδή… παπάς που λειτουργεί πολλές εκκλησιές… εν θα πάει καλά!

«Πρέπει να ‘ναι η πρώτη φορά στα χρονικά που κερδίζουμε ένα παιχνίδι και τελειώνει και νιώθω λυπημένος. Ήταν 4-1, σκορ πρόκρισης και καταφέραμε στις καθυστερήσεις… εντάξει, το κέρδος μας σήμερα είναι ότι κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές όπως ο Χαραλάμπους που πιστεύω πάρα πολύ πάνω του προσωπικά, μάλιστα το πρωί μιλήσαμε πάρα πολλή ώρα για το παιχνίδι. Φαίνεται ότι στον Ολυμπιακό γίνεται μια πάρα πολύ καλή ομάδα, παρόλο που είμαστε ένα κινητό νοσοκομείο, δεν ξέρω πόσοι τραυματίες έχασα τον λογαριασμό. Παίζουμε το κάθε παιχνίδι, το παλεύουμε, το αποδείξαμε και σήμερα στο γήπεδο με αυτό το αποτέλεσμα με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Για εμάς είναι όλα τα λεφτά ο επαναληπτικός, εκεί θα παιχτεί. Ένα αποτέλεσμα το οποίο… εντάξει, στο ποδόσφαιρο ποτέ μην πεις ποτέ, εμείς θα πάμε κι εκεί να παλέψουμε, ο στόχος μας είναι το κύπελλο, η ΑΕΛ έχει άλλα, έχει το πρωτάθλημα, καλύτερα να ασχοληθούν με το πρωτάθλημα, εγώ αν ήμουν στη θέση τους αυτό θα έκανα. Έχουν δύσκολο αγώνα την Κυριακή με τον Απόλλωνα, μετά νομίζω παίζουν με την Ομόνοια… παπάς που ευλοά σε δυο εκκλησιές… εν θα πάει καλά!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ