aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤορναρίτης για Χατζηβασιλείου: «Να στηρίξουμε νέους – τίμιους διαιτητές»

Τορναρίτης για Χατζηβασιλείου: «Να στηρίξουμε νέους – τίμιους διαιτητές»

Τα εύσημα στον διαιτητή Θωμά Χατζηβασιλείου ο οποίος ήταν στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ομόνοιας με 3-0 απένειμε ο Χριστόφορος Τορναρίτης. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος των μαυροπράσινων σημείωσε πως αποδείχθηκε ότι υπάρχουν Κύπριοι νεαροί ταλαντούχοι διαιτητές και σημειώνει πως είναι έτοιμοι να στηρίξουν τίμιους διαιτητές παρά τα λάθη τους.

Η σχετική ανάρτηση

«Πρώτα και πάνω από όλα θα δώσω τα συγχαρητήρια μου στον διαιτητή του σημερινού αγώνα Θωμά Χατζηβασιλείου που απέδειξε σήμερα πως ΝΑΙ υπάρχουν και Κύπριοι νεαροί ταλαντούχοι διαιτητές που μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να καθαρίσουν μια για πάντα το αμαυρωμένο όνομα της κυπριακής διαιτησίας.

Λάθη ανθρώπινα μπορεί να γίνονται και θα γίνονται. Και είμαστε έτοιμοι να τα δεχτούμε και να στηρίξουμε τους νέους – τίμιους διαιτητές και να σταθούμε σαν ασπίδα να τους βοηθήσουμε.  Νεβερσαρεντερ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ