aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤορναρίτης: «Ένα “φάντασμα” αμείβεται €20.000 τον μήνα»!

Τορναρίτης: «Ένα “φάντασμα” αμείβεται €20.000 τον μήνα»!

Βαριές κατηγορίες εξαπολύει σε νέα ανάρτησή του, ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης. Με αφορμή τα θέματα της διαιτησίας προχωρεί σε καταγγελίες που αγγίζουν όλα τα επίπεδα του ποδοσφαίρου μας. Ανάμεσα σε άλλα σημειώνει ότι «καθώς τα σωματεία λιμοκτονούν, καθώς παίζουμε ποδόσφαιρο στα χώματα πάνω στα μανιτάρια υπάρχει ένα “φάντασμα” το οποίο στοιχίζει – αμείβεται €20.000 το μήνα από τα σωματεία της ΚΟΠ τον οποίον πριν ονομάζανε Λαγιέκ τώρα Μάζιτς, τον οποίον και ονοματίζουν ως Πρόεδρο διαιτησίας».

Αναφέρει, επίσης, ότι «τοποθετούνται παρατηρητές οι οποίοι και κλείνοντας τα μάτια βαθμολογούν με άριστα τις σφαγές των ομάδων και συνειδήσεων μέσα στα γήπεδα. Την επόμενη εβδομάδα οι διαιτητές που έκαναν την σφαγή διορίζονται σε περισσότερα παιγνίδια μια και πήρανε άριστα. Αν ένας διαιτητής δεν υπακούει πάει σπίτι του, τον τελειώνουν!».

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης χρησιμοποιεί ως παράδειγμα τις διαιτησίες του Βασίλη Δημητρίου (σ.σ. έκανε ένα εξόφθαλμο λάθος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ) και μεταξύ άλλων, σημειώνει: «Για παράδειγμα θα αναφερθώ σε μια από τις 50 τουλάχιστον φετινές σφαγές που γνωρίζω και σας βάζω και βίντεο με τη φάση να την απολαύσουμε μαζί. Εδώ, ο διαιτητής Βασίλης Δημητρίου, έδωσε πέναλτι και κόκκινη του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ζαχαρίου (με τα πράσινα στο βίντεο) σε ένα επιθετικό φάουλ. Στο VAR ο Γεώργιος Νικολάου συμφώνησε με την απόφαση και ακολούθως ο παρατηρητής τους βαθμολόγησε με άριστα. Στη συνέχεια αυτοί οι δυο διορίστηκαν να διαιτητεύσουν ατιμώρητοι την ίδια εβδομάδα από δυο παιγνίδια ο κάθε ένας (ως ηθική αμοιβή και δήλωση προστασίας από το κύκλωμα).

Ο ποδοσφαιριστή Ζαχαρίου δεν έπαιξε στα δυο επόμενα παιγνίδια για αυτό το φάουλ που δέχτηκε και σήμερα μας ειδοποιήσανε από τα γραφεία τις ΚΟΠ πως ούτε αύριο με το Παραλίμνι δικαιούται να παίξει, όπως και ο Σαρφό. Τρεις αγωνιστικές τιμωρία ο Ζαχαρίου για ένα “λάθος” της διαιτησίας αντί δύο που προνοεί ο κανονισμός και πέντε ο Σαρφο αντί τεσσάρων που του βάλανε σε ένα πρωτάθλημα που παίζεται μέσα στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ