Τορναρίτης: «Είναι γελοίο οι παίκτες να ζητούν λεφτά αν το πρωτάθλημα διακοπεί»

«Δεν εξαρτάται από το τι λέω εγώ ή ο κύριος Κούμας, εξαρτάται από αυτό που θα βρει το αντίδοτο του ιού», τόνισε ο Χριστόφορος Τορναρίτης για τη συνέχεια του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μίλησε στον «Active» (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» ξεκαθαρίζοντας πως αν το πρωτάθλημα διακοπεί τότε οι ποδοσφαιριστές δεν θα πρέπει να ζητούν λεφτά.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Τίποτα δεν θα γίνει. Νομίζεις εξαρτάται από τι λέω εγώ ή ο κύριος Κούμας. Εξαρτάται από αυτούς που θα βρουν το αντίδοτο του ιού. Αυτό δεν θα τελειώσει αν δεν βρεθεί φάρμακο. Πώς θα παίξουν ποδόσφαιρο οι παίκτες; Θα πρέπει να κάνουν ξανά προετοιμασία. Δεν εξαρτάται από εμάς».

Για τους ποδοσφαιριστές του και αν υπάρχει επιθυμία να φύγουν από την Κύπρο: «Πριν λίγο με ενόχλησε κάποιος και πήρα τα πρώτα μηνύματα για μισθούς και τέτοια. Δεν ξέρουμε τι μας γίνεται προς το παρόν. Θέλει υπομονή η υπόθεση και πρέπει να το δούμε με σοβαρότητα».

Για τη συνάντηση που είχαν οι ομάδες του β’ γκρουπ: «Δεν πήγα, αλλά ενημερώθηκα. Τι συζητάμε τώρα για ποδόσφαιρο; Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, όλοι είμαστε το ίδιο τώρα και δεν υπάρχει ούτε Ρονάλντο ούτε Μέσι. Όταν περάσει αυτή η μπόρα θα ξαναμιλήσουμε για ποδόσφαιρο».

Για τους μισθούς των ποδοσφαιριστών και τα συμβόλαια που είναι σε ισχύ: «Είναι γελοίο οι ποδοσφαιριστές να ζητούν λεφτά αν το πρωτάθλημα διακοπεί. Τα δεδουλευμένα σίγουρα θα πληρωθούν. Όλα είναι στον αέρα και πρέπει να το καταλάβουν όλοι».

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ