aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤορναρίτης: «Ευκολότερο να έβαζα τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Τορναρίτης: «Ευκολότερο να έβαζα τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Χριστόφορος Τορναρίτης, σε ανάρτησή του σε οπαδικό γκρουπ του Ολυμπιακού στο Facebook, υποστηρίζει πως ήταν τόσο άσχημη η κατάσταση που βρήκε όταν ανέλαβε, που γι’ αυτόν θα ήταν ευκολότερο να οδηγήσει την ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά: «Τώρα που τελείωσε η χρονιά θέλω να σας εκμυστηρευτώ πως το τι κατάσταση βρήκα προσωπικά, σε συνδυασμό με το τι είχα να αντιμετωπίσω στον Ολυμπιακό πέρυσι για να ανεβώ στην πρώτη κατηγορία, πιστεύω πως θα ήταν ευκολότερο να οδηγήσω τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League… Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει, αφού από έξω από το χορό όλοι ξέρουν να χορεύουν… Προχωράμε με Πάμπο!».

Σημείωση: Η ανάρτηση έτυχε επιμέλειας, ενώ χαριτολογώντας, ο κ. Τορναρίτης καλό είναι ξέρει ότι όσοι είναι έξω από το χορό, σύμφωνα με την παροιμία, πολλά τραγούδια ξέρουν και όχι να χορεύουν καλύτερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ