aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤόρες: «Ήταν η καλύτερη μου χρονιά» (τι είπε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό)

Τόρες: «Ήταν η καλύτερη μου χρονιά» (τι είπε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό)

Ο Ρομέου Τόρες, επιλέχθηκε πρόσφατα στις βραβεύσεις του ΠΑΣΠ στην καλύτερη ενδεκάδα της Β’ Κατηγορίας, και με αφορμή τη βράβευση του αυτή μίλησε στη σελίδα «Futbolportuguesdesdeespana.com», για την απόδοση του την λήξασα σεζόν και το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Σε ερώτηση για το «κλειδί» της απόδοσης του τη λήξασα σεζόν είπε: «Κάθε επιτυχία έχει τη βάση της στη σκληρή δουλειά και φυσικά στη πίστη που έχεις στον εαυτό σου. Πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη μου χρονιά ως επαγγελματίας, λόγω της πείρας και της γνώσης που έχω πλέον από το ποδόσφαιρο, οπόταν η φετινή χρονιά ήταν μία φυσική συνέχεια».

Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό ανέφερε: «Υπάρχει η πιθανότητα να συνεχίσω στον Ολυμπιακό για ακόμα μία σεζόν, στην Α’ Κατηγορία, αλλά δεν έχω πάρει μέχρι τώρα μία τελειωτική απόφαση. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι ικανοποιημένος με την αγωνιστική μου παρουσία τη τρέχουσα σεζόν και ότι έλθει στο μέλλον είναι καλοδεχούμενο».

Ενημέρωση από τo τμήμα μάρκετινγκ του Ολυμπιακού:

«Πρώτο μέλημα του τμήματος είναι η εξασφάλιση και συμφωνία χορηγιών για την φανέλα και τις διαφημιστικές πινακίδες του Μακαρείου Σταδίου όπως και εκδηλώσεων που προγραμματίζονται. Για οποιαδήποτε πληροφορία όσο αφορά την προβολή και την διαφήμιση τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 22 344 080 / 99 21 96 94».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ