aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤοποθέτηση Τορναρίτη για τους διαιτητές του αγώνα με την Καρμιώτισσα!

Τοποθέτηση Τορναρίτη για τους διαιτητές του αγώνα με την Καρμιώτισσα!

Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Χριστόφορος Τορναρίτης, αναφέρεται στη διαιτησία του αυριανού αγώνα με την Καρμιώτισσα στα Πολεμίδια (16:00) στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας και τους εύχεται καλή τύχη, αναφέροντας μάλιστα την καταγωγή τους.

Προφανώς, ο Τορναρίτης έχει τον σκοπό του για να το κάνει αυτό και θέλει να στείλει κάποιου είδους μηνύματα μέσω ανάρτησής του σε οπαδικό γκρουπ της ομάδας του. Εξ ου και μερικές βρισιές προς τους διαιτητές, στα σχόλια της ανάρτησης.

«Σας παρουσιάζω την σύνθεση τις αυριανής διαιτησίας και επ’ ευκαιρίας θέλω να ευχηθώ στους δυο βοηθούς διαιτητές από την ΛΕΜΕΣΟ και του διαιτητή μας από το ΖΥΓΙ καλή τύχη στο αυριανό μας παιγνίδι. Αύριο να μην λείψει κανείς από τα Πολεμίδια… Αύριο αν χρειαστεί θα αφήσουμε την ΨΥΧΗ μας μέσα στο γήπεδο! Σας περιμένω», τονίζει ο Τορναρίτης.

Υπενθυμίζουμε πως ο Τορναρίτης παραιτήθηκε μετά από τις γνωστές καταστάσεις με τους προβολείς στο ματς με τον Οθέλλο, τη διακοπή του αγώνα, την ένσταση, την έφεση, τις απορρίψεις αυτών και τη συνέχιση του αγώνα, αλλά επέστρεψε τελικώς στο πόστο που κατείχε με την ανακοίνωση του Ολυμπιακού να αναφέρει ότι ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ