aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Τόκκα» του Χρύση με τον Φανιέρο

«Τόκκα» του Χρύση με τον Φανιέρο

Ο Χρύσης Μιχαήλ είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Ερμή. Ο Κύπριος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του συλλόγου Λούκα Φανιέρο και πιάνει άμεσα δουλειά  με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό. Κάθε άλλο παρά εύκολο το έργο του Χρύση Μιχαήλ, ο οποίος έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι αρέσκεται στις πρόκλησεις και μια τέτοια έχει ενώπιον του.

«Το σωματείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του νέου προπονητή Χρύση Μιχαήλ. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο», αναφέρει η ανακοίνωση του αραδιππιώτικου συλλόγου.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Ερμής υποδέχεται την Ομόνοια και ακολούθως έχει δυο σημαντικά παιχνίδια εκτός έδρας με Πάφο και Δόξα. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας και του Άρη Λεμεσού, ξέρει πολύ καλά ότι το έργο του είναι δύσκολο, όμως η πρόταση του Ερμή αποτελεί και για τον ίδιο πρόκληση για την προπονητική του καριέρα και τα επόμενά του βήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ