aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤο πιο δυνατό τεστ...

Το πιο δυνατό τεστ…

Ο Ολυμπιακός θα δώσει σήμερα το πιο γερό τεστ του κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία, αφού θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ στη Λάρνακα (19:00). Όπως λένε, αν θες να μετρήσεις δυνάμεις θα πρέπει να συγκριθείς με τους καλύτερους.

Έτσι, μόνο βοηθητικό μπορεί να αποδειχτεί για τον Πάμπο Χριστοδούλου ένα ματς με αντίπαλο υψηλών στόχων, που μέχρι πριν από μία εβδομάδα αγωνιζόταν στο Γιουρόπα Λιγκ και έχει στην πλάτη της έξι επίσημα ματς. Ισχυρή, δηλαδή και πολύ πιο έτοιμη. Ο Κύπριος προπονητής αναμένεται να δείξει περισσότερα στο ΑΕΚ Αρένα σχετικά με τις προτιμήσεις του, για τον βασικό κορμό στον οποίον θα στηριχτεί.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης. Ήδη από προψές αποκτήθηκε και ανακοινώθηκε ο Ζόναθαν Αγιτέ, ο οποίος έπεισε τον Κύπριο προπονητή στα δοκιμαστικά. Ο 34χρονος Τογκολέζος επιθετικός έχει βιογραφικό ενδιαφέρον, με πέρασμα από τις γαλλικές Μπορντό, Βρέστη και Νιμ, τις τουρκικές Αλανιασπόρ, Μαλάτιασπορ, Σαμσουνσπόρ και την Κέσλα (πρώην Ίντερ Μπακού) του Αζερμπαϊτζάν. Σε 314 συμμετοχές με όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί σκόραρε 94 φορές, δίνοντας 26 ασίστ και έχοντας κερδίσει χρυσό παπούτσι στη Β’ κατηγορία της Τουρκίας.

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής, όμως, θα προσπαθήσει να πείσει τον Χριστοδούλου για την αξία του. Πρόκειται για μέσο από την Αφρική, ο οποίος είναι πιθανό μάλιστα να αγωνιστεί σήμερα στο φιλικό με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ