aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤο παλεύουν για δανεικούς

Το παλεύουν για δανεικούς

Το υπογεγραμμένο συμβόλαιο των Λουίς Ριμπέιρο (Μιγκελίτο) και Άγγελου Παπαστεριανού περιμένουν στον Ολυμπιακό. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν έλθει εδώ και μέρες σε προφορική συμφωνία με τους μαυροπράσινους για ανανέωση της συνεργασίας τους, όμως ακόμη δεν έχουν βάλει την υπογραφή τους, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ημερών.

Ταυτόχρονα, οι πρωτευουσιάνοι συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση νεαρών παικτών, με τον προπονητή της ομάδας Χρύση Μιχαήλ να έχει ήδη ξεχωρίσει κάποιες καλές περιπτώσεις. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στα υπόψη βρίσκονται παίκτες από μεγάλες κυπριακές ομάδες και πιθανόν να γίνει κίνηση για την απόκτησή τους με τη μορφή δανεισμού.

Αναφορικά με την προετοιμασία του Ολυμπιακού, γίνεται προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί στο εξωτερικό. Σε περίπτωση όμως που δεν γίνει κατορθωτό, το βασικό στάδιο των προπονήσεων θα γίνει σε προπονητικό κέντρο στην Κύπρο. Η έναρξη των προπονήσεων θα γίνει μάλλον την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, κάτι για το οποίο θα ενημερώσει σύντομα η διοίκηση του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ