aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤο... παλεύει για τον Κβάρτεγκ

Το… παλεύει για τον Κβάρτεγκ

Πρόσφατο δημοσίευμα της φημισμένης γερμανικής εφημερίδας «Bild», έφερε τον Μόριτς Κβάρτεγκ στο μετεγγραφικό στόχαστρο κυπριακής και ελβετικής ομάδας, χωρίς να τις κατονομάζει. Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, όπως διέρρευσε χθες, είναι η ομάδα που επέδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού που μένει ελεύθερος από το Αμβούργο.

Οι μαυροπράσινοι επενδύουν στον ατζέντη του, ο οποίος εκπροσωπεί τον Κίνγκσλεϊ Σαρφό και διατηρούν μαζί του άριστες σχέσεις. Στη μάχη για τον 23χρονο βρίσκονται Γκρασχόπερς Ελβετίας και Μπασακσεχίρ Κωνσταντινούπολης, οπότε ο πήχης ανεβαίνει. Πρόκειται για  Γκανέζο με γερμανικό διαβατήριο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και ακραίος επιθετικός. Τη φετινή σεζόν κατέγραψε 2 συμμετοχές στο Αμβούργο στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και άλλες 10 με τη δεύτερη ομάδα. Στο παρελθόν έπαιξε στα τμήματα υποδομής των Στουτγάρδη, Λειψία, Χόφενχαϊμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ