aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΘέλουν να μπουν στον… ίσιο δρόμο!

Θέλουν να μπουν στον… ίσιο δρόμο!

TOY NIKOY MOYΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο Δασάκι και θέλει μόνο τη νίκη. Η ομάδα της Άχνας προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από την Ομόνοια (1-2) και το ζητούμενο είναι να επιστρέψει σε νικηφόρα τροχιά. Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της απέναντι σ’ ένα αντίπαλο με τους ίδιους στόχους για να αυξήσει τη διαφορά και να νιώθει πιο άνετα ενόψει της συνέχειας.

Ο Εθνικός θα επενδύσει στην ίδια συνταγή που αντιμετώπισε την Πάφο στο Δασάκι και την οποία κέρδισε με 3-0.  Με πάθος και δύναμη, με κάθε σοβαρότητα και χωρίς ίχνος υποτίμησης και κυρίως ουσία στο παιχνίδι του για να πάρει το ποθητό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό ματς από κάθε άποψη και ο Γιώτης Εγκωμίτης κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του να τα δώσουν όλα για να πανηγυρίσουν το δεύτερό τους τρίποντο. Ο Κύπριος προπονητής αντιμετωπίζει δύο απουσίες. Εκτός πλάνων είναι ο Στόιτσιεφ που αποβλήθηκε στον αγώνα με την Ομόνοια και ο Ρόκα λόγω τραυματισμού. Απουσίες που θα φέρουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα.  Νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα θα είναι οι Χάτζηαρος, Αρέστη και Χαραλάμπους.

Στον αντίποδα, στον Ολυμπιακό που μετρά σε τρία παιχνίδια μία ήττα και δύο ισοπαλίες, θα επιδιώξει με μανία να καταγράψει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από την ισοπαλία με τον Απόλλωνα, σε ένα ματς που είχε σε αδρές γραμμές πολύ καλή παρουσία και ο βαθμός κρίθηκε ως μια επιτυχία τηρουμένων των αναλογιών.

Οι μαυροπράσινοι έχουν προετοιμαστεί με κάθε επιμέλεια για το σημερινό παιχνίδια και άπαντες δηλώνουν πως θα τα δώσουν όλα για να έχουν το μέγιστο βαθμολογικό όφελος. Εκτός πλάνων του Χρύση Μιχαήλ είναι μονάχα ο τραυματίας Άγγελος Τσιακλής, οπότε ο Κύπριος προπονητής θα έχει την ευχέρεια την παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Για να ακριβολογούμε, το πιθανότερο σενάριο είναι να επενδύσει στους παίκτες που άρχισαν το προηγούμενο παιχνίδι στο Μακάρειο Στάδιο απέναντι τους κυανόλευκους της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ