aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΘέλει να το κάνει όπως με τον Ερμή…

Θέλει να το κάνει όπως με τον Ερμή…

Επιστροφή στις επιτυχίες θα επιδιώξει το απόγευμα ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα στο Μακάρειο (19:00). Οι μαυροπράσινοι, μετά την ήττα από την ΑΕΛ, σ’ ένα παιχνίδι που παρουσιάστηκαν με σημαντικές αλλαγές, θα ψάξουν την επάνοδο στις νίκες. Στο Μακάρειο είναι αλλιώς και θα θελήσουν να το κάνουν όπως με τον Ερμή, να φθάσουν δηλαδή σε άλλο ένα τρίποντο που θα της φέρει στους 13 βαθμούς και θα αισθάνονται πολύ πιο άνετα.

Όπως κάθε παιχνίδι έτσι και το σημερινό είναι δύσκολο, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με πολλούς νεαρούς, όμως είναι παθιασμένοι και αποφασισμένοι να κρατήσουν την ομάδα στην Κατηγορία. Επίσης, ο Χρύσης Μιχαήλ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στην ομάδα του πειθαρχημένους ποδοσφαιριστές που ακολουθούν πιστά το πλάνο του. Αυτό αναμένει και σήμερα, ώστε ο Ολυμπιακός να κυνηγήσει με αξιώσεις τη νίκη, απέναντι σ’ ένα αντίπαλο που έχει τα προβλήματά του, αλλά ψάχνει την αντίδραση.

Ο Κύπριος τεχνικός των μαυροπρασίνων θεωρείται βέβαιο ότι θα επαναφέρει κάποιους ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικοί, θέλοντας να «χτυπήσει» το παιχνίδι. Ο Κάστρο δύσκολα θα αγωνιστεί και μια τέτοια εξέλιξη κρίνεται ως αρνητική, όμως αναμένει απ’ αυτούς που θα παίξουν να τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Εκτός απροόπτου οι Χίντι, Αντωνίου, Χριστοφίδης, Σωτηρίου, Σαμάρας, Πολυκάρπου, Μιγκελίτο, Σεραφείμ, Παχίπης, Πεχλιβάνης, Τόρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ