Θέλει να κάνει σεφτέ ο Ολυμπιακός

Στο πρώτο ματς της σεζόν ο Ολυμπιακός έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με αντίπαλο τη Δόξα στο Μακάρειο. Σήμερα, καλείται να δώσει το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι. Αντίπαλός του η Νέα Σαλαμίνα, που προέρχεται από δύο ήττες και ψάχνει την πρώτη της επιτυχία.

Οι μαυροπράσινοι έχουν επίγνωση των δυσκολιών απέναντι στην ομάδα της Αμμοχώστου, όμως είναι αποφασισμένοι να πάνε στο στάδιο «Αμμόχωστος» και να «χτυπήσουν» το παιχνίδι, να κυνηγήσουν ακόμη και το τρίποντο. Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στον Πάμπο Χριστοδούλου να δουλέψει ακόμη περισσότερο σε τομείς που επιβάλλεται και αναμένει ακόμη καλύτερη την εικόνα της ομάδας του.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν υπολογίζει και πάλι τους Ενόχ και Κίρεφ, ενώ αποτελεί ερωτηματικό εάν θα είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Αμντί. Παρά την απουσία των πιο πάνω ο Χριστοδούλου έχει επιλογές για να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο, ικανό να διεκδικήσει την επιτυχία. Θα πάει με τους ίδιους ένδεκα ή θα θελήσει να διαφοροποιήσει τις επιλογές του ο Πάμπος Χριστοδούλου;

Αυτό θα εξαρτηθεί πιθανόν και από την ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών που εντάχθηκαν αργοπορημένα στην ομάδα. Εάν θελήσει να παρουσιάσει την ίδια ενδεκάδα, σε σχηματισμό 4-2-3-1, τότε αυτή θα αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Μπάιζα, Ψάλτης, Σαμπίνια, Νάνι, Κίκο, Κα, Οικονομίδης, Α. Παχίπης, Ακόστα, Ζαχαρίου, Αζουλάο.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ