aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΘέλει να δέσει τον Ρομέου Τόρες

Θέλει να δέσει τον Ρομέου Τόρες

Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει στις τάξεις του τον Ρομέου Τόρες, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας με 15 γκολ. Ο Χρύσης Μιχαήλ έκρινε πως μπορεί να στηριχτεί στον Πορτογάλο επιθετικό και στην Α’ Κατηγορία, γι’ αυτό και έγινε πρόταση για νέο συμβόλαιο από τη διοίκηση.

Από εκεί και πέρα, ο Κύπριος προπονητής συνεχίζει την προσπάθεια για εξεύρεση ποδοσφαιριστών. Μετά το ταξίδι του στην Ελλάδα ετοιμάζει νέο για την Πορτογαλία. Ωστόσο, δεν βιάζεται να κατασταλάξει στην απόφασή του, αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που θα υποδείξει για να αποχτηθούν.

Η διοίκηση είναι διατεθειμένη να δαπανήσει περιορισμένο ποσό για μετεγγραφές και έδωσε εντολή για έξι ή εφτά νέα αποκτήματα. Επομένως, δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος επιλογές. Βεβαίως, οι ενέργειες αυτές γίνονται υπό την προϋπόθεση πως θα αρθεί το εμπάργκο μετεγγραφών από τη FIFA.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ