aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤα «θέλω» του Μιχαήλ

Τα «θέλω» του Μιχαήλ

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Πέρα από την απόκτηση μέσου, για τον οποίον αναφερθήκαμε στο χθεσινό ρεπορτάζ (πατήστε εδώ) του Ολυμπιακού, ο Χρύσης Μιχαήλ επιθυμεί την ενίσχυση σε άλλες δύο θέσεις. Σύμφωνα με όσα είπε ο Κύπριος προπονητής στους παράγοντες του συλλόγου της Λευκωσίας, προκρίνει την απόκτηση σέντερ μπακ και επιθετικού. Όσο για την τέταρτη θέση, για την οποίαν υπάρχει δυνατότητα μετεγγραφής, είναι πιθανό να αφορά σε δεύτερο κεντρώο.

Όπως και να έχει, ο Κύπριος προπονητής άρχισε διεργασίες για τον εντοπισμό των ποδοσφαιριστών, τους οποίους θα κρίνει κατάλληλους για να ενισχύσουν τους μαυροπράσινους. Φυσικά, σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει το οικονομικό, καθώς η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει να μείνει εντός προϋπολογισμού.

Πέρα από τον μετεγγραφικό σχεδιασμό, ο Μιχαήλ είναι επικεντρωμένος και στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο ΓΣΠ (18:00). Στην προετοιμασία για το ματς με τους γαλαζοκίτρινους συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο Χρυσοβαλάντης Καπαρτής προπονείται σε φουλ ρυθμό, η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, αφού το χέρι του βρίσκεται ακόμα σε νάρθηκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ