aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΤα έστηνε ο... Χατζηπετρής!

Τα έστηνε ο… Χατζηπετρής!

Νέο… χτύπημα δέχθηκε το κυπριακό ποδόσφαιρο. Η αναστολή του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας γνωστοποιήθηκε από την ΚΟΠ εδώ και μερικές ώρες και πλέον το… μυστικό που γνώριζαν όλοι εδώ και μήνες για προσυνεννοημένα παιχνίδια στη Β’ Κατηγορία μετατράπηκε σε σοβαρές ενδείξεις για στημένους αγώνες. H UEFA μάς είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης έστειλε 4 (!) κόκκινους φάκελους και οι Αρχές ερευνούν τις υποθέσεις, με την ελπίδα να μην καταλήξουν κι αυτοί στα συρτάρια.

Από το πρωί οι πλείστες ομάδες τοποθετήθηκαν είτε μέσω ανακοινώσεων, είτε μέσω δηλώσεων από παράγοντες. Όλοι έχουν τις απόψεις τους για το τι φταίει, όμως όλοι παραδέχονται πως οι στημένοι αγώνες είναι ένα φαινόμενο που ταλαιπωρεί το πρωτάθλημα. Μάλιστα, κάποιοι είπαν δημόσια ότι έχουν προσεγγιστεί για να στήσουν αγώνες. Σε τι άλλο συμφωνούν; «Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά», «η ομάδα μας είναι “καθαρή”» και πάει λέγοντας.

Διαβάστε επίσης: Βρώμαγε από στήσιμο σε βαθμό αηδίας, αλλά πέρασε στο… ντούκου!

Ότι τι ρε παιδιά; Μόνα τους στήνονται τα παιχνίδια; Ποιος συμφωνεί με ποιον ώστε τα αποτελέσματα να… διαμορφώνονται πριν το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή; Ποιος τα έστηνε; Ο… Χατζηπετρής; Λίγη διακριτικότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν… Εξάλλου αν η Αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές κάνουν (σωστή) έρευνα, τότε επιτέλους σε αυτό τον τόπο όλα θα βγουν στην φόρα. Επαναλαμβάνουμε, κάποιοι είπαν δημόσια ότι έχουν προσεγγιστεί για να στήσουν αγώνες. Ας (τους αναγκάσουν να) δώσουν ονόματα και αποδείξεις στην Αστυνομία για να βάλει τους υπαίτιους στη φυλακή!

Διαβάστε επίσης: Οι έξπερτ του «1» ημίχρονο, «2» τελικό δεν λογαριάζουν κανέναν!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ