aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣτο «τραπέζι» το όνομα του Πάμπου Χριστοδούλου

Στο «τραπέζι» το όνομα του Πάμπου Χριστοδούλου

Παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού Λευκωσίας αποτελεί ο Κώστας Μαλέκκος. Η διοίκηση των μαυροπράσινων έκρινε ότι ήταν επιβεβλημένη η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας από τον Ακρίτα και ήδη βρίσκεται στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy αρκετά μέλη της διοίκησης βλέπουν με θετικό μάτι το ενδεχόμενο επιστροφής του Πάμπου Χριστοδούλου στον πάγκο της ομάδας του Τακτακαλά.

Η θητεία του Κύπριου τεχνικού τη σεζόν 2010-11 στον Ολυμπιακό ήταν απόλυτα επιτυχημένη και αποτέλεσε «σκαλοπάτι» για την μετέπειτα συνεργασία του με την ΑΕΛ όπου στέφθηκε πρωταθλητής, αν και αποχώρησε επεισοδιακά από την ομάδα της Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: Δεν το «χωνεύει» ο Μαλέκκος, ενοχλημένος για την απόλυση

Σαφώς και δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση, καθώς ουδείς γνωρίζει τις προθέσεις του Πάμπου Χριστοδούλου, ο οποίος παραμένει άνεργος από το Δεκέμβριο του 2017 οπότε έλυσε το συμβόλαιο του με την Ομόνοια.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το όνομα του 51χρονου προπονητή έπεσε στο τραπέζι και εναπόκειται στη διοίκηση Χριστόφορου Τορναρίτη κατά πόσο θα κτυπήσει την πόρτα του Πάμπου Χριστοδούλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ