aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣτην Πάφο με απαιτήσεις

Στην Πάφο με απαιτήσεις

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάμπος Χριστοδούλου, καταλήγει στα πρόσωπα που θα συνθέσουν το αρχικό σχήμα στο αυριανό δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Πάφος FC. Δεν υπολογίζει στους Παναγιώτη Ζαχαρίου και Ντουβεντρού, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Για τον πρώτο, υπήρχαν ελπίδες ότι θα προλάβει το ματς, αλλά δεν κατάφερε να ανεβάσει ρυθμό ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος. Πρόκειται για δύο σημαντικές απουσίες, αλλά ο Κύπριος κόουτς έχει συνηθίσει να ζει με τέτοιου είδους προβλήματα.

Εξάλλου, από την αρχή της σεζόν, η ομάδα της Λευκωσίας ταλαιπωρήθηκε από τις απουσίες παικτών της και μάλιστα πολλοί εξ αυτών αποτελούσαν βασικότατες επιλογές. Οι μαυροπράσινοι καλούνται να σηκώσουν ανάστημα, να δουν την αντίπαλο στα μάτια και εάν καταφέρουν να αντλήσουν τους τρεις βαθμούς, τότε θα μπορούν να προσδοκούν στο κάτι παραπάνω όσον αφορά στη συνέχεια.

Με έξι αγωνιστικές να υπολείπονται μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, όλα επί της παρούσης παραμένουν ρευστά. Υπάρχει η πιθανότητα να προλάβει η ομάδα το τρένο της πρώτης εξάδας, υπάρχει όμως και η πιθανότητα να βυθιστεί στη βαθμολογία. Ο Πάμπος Χριστοδούλου παίρνει τα μέτρα του, λοιπόν, πιστεύει στους ποδοσφαιριστές του και περιμένει πολύ περισσότερα στη συνέχεια.

Όσον αφορά στις προσθήκες, οι επόμενες μέρες θα καταδείξουν το πώς θα ολοκληρωθεί η τρέχουσα μετεγγραφική περίοδος. Γίνεται προσπάθεια για να αποκτηθεί αμυντικός παίκτης, ενώ στον Ολυμπιακό έχουν ανοικτά τα μάτια για επιλογές που προκύπτουν από άλλες κυπριακές ομάδες με «κομμένους» παίκτες. Ένας εξ αυτών είναι ο Σαντίκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ