aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣτην Κύπρο για τις υπογραφές ο Τσαρλς Μαρσέλο

Στην Κύπρο για τις υπογραφές ο Τσαρλς Μαρσέλο

Προ των πυλών του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Τσαρλς Μαρσέλο. Οι συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα είναι σε προχωρημένο στάδιο και με την αυριανή κάθοδό του στην Κύπρο θα πέσουν οι υπογραφές. Ο 28χρονος που έπαιξε και στην Κ17 της Βραζιλίας, κουβαλά παραστάσεις από ψηλό επίπεδο. Από το 2015 αγωνίζεται ανελλιπώς στην Α’ Κατηγορία της Πορτογαλίας. Mέχρι το 2021 ανήκε στη Μαρίτιμο, με την οποία κατέγραψε τέσσερις συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ (2017), ενώ την περσινή σεζόν ήταν στη Βιζέλα, υπερασπίζοντας την εστία της ομάδας σε 14 ματς.

Στον Ολυμπιακό, επικεντρώνονται πλέον στην απόκτηση ενός επιθετικού και ενός κεντρικού αμυντικού. Έχουν εντοπιστεί ποδοσφαιριστές και καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να αποσπάσουν την υπογραφή τους. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο γήπεδο του Κύκκου έως τις 18 Ιουλίου και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για Κακοπετρία. Η ομάδα θα τα πει φιλικά με τις Δόξα (27/7), Αλκή Ορ. (7/8), Ονήσιλος (10/8), Παραλίμνι (13/8) και Νέα Σαλαμίνα (20/8).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ