aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Στεναχωριέμαι που συζητούμε συνεχώς για τον Μάριο»

«Στεναχωριέμαι που συζητούμε συνεχώς για τον Μάριο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαΐδης μίλησε το μεσημέρι στον Active και αναφέρθηκε στη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και τα αγωνιστικά νέα.

Για τη μέχρι στιγμής πορεία: Είναι ικανοποιητική η συγκομιδή, όμως υπήρχαν και παιχνίδια που έπρεπε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς. Στεναχωριέμαι που συζητούμε συνεχώς για τον Μάριο Πεχλιβάνη, γιατί είναι σε κάθε γωνία του γηπέδου, τρέχει πολύ, είναι πάρα πολύ καλός. Και στο παιχνίδι με την Ανόρθωση και με τον Άρη είχε τις ευκαιρίες του. Είμαστε βέβαιοι ότι θα δουλέψει αρκετά στο τελείωμα των φάσεων. Το σημαντικό είναι πως κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αν όχι σε όλα, στα πλείστα ματς η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή.

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: Στα αγωνιστικά μάλλον δεν προλαβαίνει ο Καπαρτής. Αν όλα πάνε καλά θα προλάβει τη Δόξα. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή. Ενδεχομένως να ξεκουραστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Κάποιοι ποδοσφαιριστές προέρχονται από τραυματισμούς και είναι καταπονημένοι. Είμαστε βέβαιοι ότι οι παίχτες μας θα τα δώσουν όλα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ το Σάββατο.

Για το ταξίδι στην Κίνα: Να μας επιτρέψετε να μην ανακοινώσουμε κάτι. Αν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο δεν θα βγάλουμε ανακοινώσουμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ