aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣτα μαυροπράσινα ο Κωνσταντινίδης

Στα μαυροπράσινα ο Κωνσταντινίδης

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης επιστρέφει στο Κυπριακό πρωτάθλημα, μετά το πέρασμα του από την Ομόνοια, για λογαριασμό του Ολυμπιακού Λευκωσίας, όπως ανακοίνωσαν οι μαυροπράσινοι…

Αναλυτικά:

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κωνσταντινίδη μέχρι το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου. Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του δεξιού πλάγιου αμυντικού.

Ο Δημήτρης ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα του ΠΑΟΚ το 2012, από τον οποίο παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού το 2014 στον Αιγινιακό και την ποδοσφαιρική χρονιά 2016-2017 στην Ομόνοια Λευκωσίας με την οποία κατέγραψε 18 συμμετοχές. Στη συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε σε Brescia, Άρη Θεσσαλονίκης, Zemplín Michalovce και Spartak Trnava.

Έχει υπάρξει μέλος όλων των «μικρών» Εθνικών ομάδων της Ελλάδας. Στην ηλικία των 18 ετών, ήταν βασικός παίκτης της Εθνικής Ελλάδας U20 που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 του 2013 που διεξήχθη στην Τουρκία.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην ομάδας μας και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!

#OlympiakosNicosiaFC #taktakalas #welcome #transfers #Konstantinids

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ