aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣωτηρίου στο «Goal»: Η επιθυμία, η ρήτρα των €50.000 και η σιγουριά για Πιέρο

Σωτηρίου στο «Goal»: Η επιθυμία, η ρήτρα των €50.000 και η σιγουριά για Πιέρο

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου μίλησε στο Goal.com.cy για το μέλλον του. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού δήλωσε ευγνώμων για την ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ομάδα Α’ κατηγορίας. Παράλληλα εξέφρασε την πίστη πως ο αδερφός του, Πιέρος Σωτηρίου, μπορεί να εκπληρώσει τους προσωπικούς στόχους που έθεσε.

Υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από τη Νέα Σαλαμίνα; Τι ισχυεί με τη ρήτρα στο συμβόλαιο σου; 

«Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για ακόμη ένα χρόνο με ρήτρα αποδέσμευσης €50.000. Από τη Νέα Σαλαμίνα υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον ο εκπρόσωπος μου μίλησε μαζί με το συμβούλιο και τον προπονητή της ομάδας».

Εκτός από τη Νέα Σαλαμίνα, υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες;

«Υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Α’ κατηγορίας αλλά τίποτα το επίσημο. Η μόνη επίσημη πρόταση που έχω στα χέρια μου είναι από την ομάδα της Νέας Σαλαμίνας».

Ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι; 

«Είμαι ευγνώμων στον Ολυμπιακό άλλα θέλω να αγωνιστώ στην Α’ κατηγορία. Είναι ο στόχος όλων των ποδοσφαιριστών να αγωνίζονται στο πιο ψηλό επίπεδο. Επίσης θέλω να δουλέψω σκληρά για να μπορέσω να κληθώ στην Εθνική Αντρών και σαν μακροχρόνιο στόχο θα ήθελα να αγωνιστώ σε κάποια Ευρωπαϊκή ομάδα».

Τι πιστεύεις για τον αδερφό σου; Μπορεί ο Πιέρος να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Πρέμιερ Λίγκ; 

«Ναι, αλλά όχι τώρα! Σε 1-2 χρόνια μπορεί να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λίγκ φτάνει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά όπως έκανε μέχρι τώρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ