aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣόκαρε την Ομόνοια ο Ολυμπιακός! (video)

Σόκαρε την Ομόνοια ο Ολυμπιακός! (video)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Σοκ για την Ομόνοια στο 90+4! Ο Καπαρτής στην τελευταία φάση του αγώνα έφερε το ματς στα ίσα (1-1) και έκλεψε το τρίποντο από την Ομόνοια. Στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός είδε στα μάτια τους πράσινους και κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία ισοπαλία στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε αποκλειστικά στους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν κλασσικές ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά ο Χίντι και η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού κατάφερε να κρατήσει το 0. Η Ομόνοια με το πλασέ του Μαργκάσα, τις κεφαλιές του Ντάρμπισαϊρ, τους πολύ κινητικούς Γκονσάλες-Αντόνια-Κανού, και τον άτυχο Λόπες προσπάθησαν να ανοίξουν το σκορ κατά την διάρκεια του πρώτου 45λεπτου ταλαιπωρώντας τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, και το σκορ άνοιξε ο Γκονσάλες για λογαριασμό της Ομόνοιας. Στο 51ο λεπτό ο Μαργκάσα έκανε την σέντρα, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Αργεντινός εντελώς μόνος έκανε το σουτ και έκανε το 1-0. Μετά το γκολ ο Ολυμπιακός κρατούσε περισσότερο μπάλα, και στο 67ο λεπτό κατάφερε να δημιουργήσει την πρώτη του ευκαιρία, με γυριστό σουτ του Τόρες, το οποίο κατέληξε λίγο πάνω από την εστία του Φελτχούιζεν. Οι φιλοξενούμενοι ισοζύγισαν το παιχνίδι από εκείνο το σημείο και μετά, ενώ οι πράσινοι έψαχναν το δεύτερο γκολ ώστε να καθαρίσουν το ματς.

Παρά τις πιέσεις στα τελευταία λεπτά του αγώνα από την Ομόνοια, στην τελευταία φάση του αγώνα μετά από λάθος κεφαλιά του Φαμπρίσιο και μη έξοδο του Φελτχούιζεν, ο Καπαρτής από κοντά έφερε το ματς στα ίσα!

Ομόνοια (Πάμπος Χριστοδούλου): Φελτχούιζεν, Αραούχο, Φαπρίσιο, Ουίλιαμ, Μαργκάσα, Σοάρες, Κανού (75′ Μπρέβελτ), Γκονσάλες (89′ Αζίζ), Αντόνιο, Λόπες (69′ Μαντούρο), Ντάρμπισαϊρ.

Ολυμπιακός (Χρύσης Μιχαήλ): Χίντι, Αντωνίου, Σωτηρίου, Χριστοφίδης, Σαμάρας, Πολυκάρπου, Μιγκουελίτο, Παχίπης (57′ Μενελάου), Πεχλιβάνης, Κάστρο (78′ Καπαρτής), Τόρες (85′ Παντελή).

Σκόρερ: 51′ Γκονσάλες / 90+4′ Καπαρτής

Κίτρινες: Γκονσάλες, ΦαμπρίσιοΑντωνίου, Καπαρτής

Αποβολές:

Γήπεδο: ΓΣΠ

Διαιτητής: Δημήτρης Μασιάς.

Α’ βοηθός: Ιωάννης Λαζάρου.

Β’ βοηθός: Νίκος Εγγλέζου.

Τέταρτος: Νεόφυτος Νεοφύτου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχάλης Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ