aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣκέψεις για Πλάτρες και εξωτερικό στον Ολυμπιακό

Σκέψεις για Πλάτρες και εξωτερικό στον Ολυμπιακό

Ένα θέμα που εκκρεμεί για τον Ολυμπιακό είναι η απόφαση για την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, η επικρατέστερη σκέψη προς το παρόν είναι να διεξαχθεί το βασικό σκέλος της σε δύο διαφορετικά αθλητικά κέντρα.

Το ένα εντός συνόρων και συγκεκριμένα στις Πλάτρες, προορισμό προσφιλή για τον Πάμπο Χριστοδούλου. Το δεύτερο στο εξωτερικό, σε αθλητικό κέντρο που θα υποδείξει ο Κύπριος προπονητής, αρκεί όμως να εντάσσεται εντός της οικονομικής δυνατότητας του Ολυμπιακού.

Η διοίκηση του συλλόγου της πρωτεύουσας θα εξετάσει όλες τις παραμέτρους και δεν θα αργήσει να πάρει την απόφαση. Μάλιστα, ο Χριστοδούλου ζήτησε να αρχίσουν οι προπονήσεις το συντομότερο, για να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο να δουλέψει με τη νέα ομάδα που θα δημιουργήσει. Είναι και αυτός ένας λόγος άλλωστε που θέλει να προχωρήσει τάχιστα ο μετεγγραφικός σχεδιασμός.

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί τη διοίκηση του συλλόγου της πρωτεύουσας είναι οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Οι διοικούντες των μαυροπρασίνων υπολογίζουν πως σύντομα θα είναι σε θέση να ενημερώσουν σχετικά τους οπαδούς της ομάδας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ