aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣεργίδης: «Θα ευχηθώ το β' γκρουπ να είναι ανταγωνιστικό, σοβαρό και με ευγενής άμιλλα»

Σεργίδης: «Θα ευχηθώ το β’ γκρουπ να είναι ανταγωνιστικό, σοβαρό και με ευγενής άμιλλα»

Ικανοποιημένος με την ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Πάφος FC ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάκης Σεργίδης, ο οποίος έκανε και μια… ευχή ενόψει των αγώνων του β’ γκρουπ.

Όσα δήλωσε ο Μάκης Σεργίδης:

Αρχικά είπε: «Ολοκληρώθηκε ένας δύσκολος αγώνας. Δύσκολος λόγω αξίας και ποιότητας αντιπάλου. Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και δεν είναι εύκολο για εμάς να έχουμε συνεχόμενους αγώνες. Είδαμε τον αντίπαλο στα μάτια και σε κάποια κομμάτια ήμασταν και καλύτεροι. Όσον αφορά τη διαιτησία δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και θέλω να πω ένα μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου, πολλοί από αυτούς υπερέβησαν τους εαυτούς τους. Είμαστε στο -5 και θα ευχηθώ το β’ γκρουπ να είναι ανταγωνιστικό, σοβαρό και με ευγενής άμιλλα και με εμείς από αύριο ξεκινούμε αποθεραπεία και επανένταξη κάποιων ποδοσφαιριστών που πέρασαν δύσκολα την τελευταία περίοδο. Βλέπουμε τον αγώνα με την ΑΕΛ για να μείνει ο Ολυμπιακός στην Α’ Κατηγορία, εκεί που του αξίζει».

Ο κόσμος ελπίζει και για το κύπελλο: «Ο κόσμος μπορεί να κρίνει και αυτό που τους δίνει πίστη και αισιοδοξία είναι το πόσο άλλαξε ο Ολυμπιακός. Δουλεύουν όλοι πολύ και είναι σημαντικό να μείνουν και να στηρίζουν την ομάδα γιατί τα δύσκολα τώρα αρχίζουν».

Βελτιωμένη η εικόνα της ομάδας αλλά δεν έρχονται οι νίκες: «Δεν έρχονται οι νίκες, θα συμφωνήσω μαζί σας αλλά και στους άλλους τα τελευταία παιχνίδια ήρθαν. Είναι ένα νέο πρωτάθλημα τώρα, θα έρθουν και οι νίκες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ