aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣεργίδης: «Τελευταία εβδομάδα δεν κάναμε προπόνηση με περισσότερους από 13 ποδοσφαιριστές»

Σεργίδης: «Τελευταία εβδομάδα δεν κάναμε προπόνηση με περισσότερους από 13 ποδοσφαιριστές»

Όσα δήλωσε ο Μάκης Σεργίδης:

Αρχικά είπε: «Ένας αγώνα ο οποίος κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. ‘Ενας αγώνας που ξέραμε πως θα είναι πολύ δύσκολος. Περνούμε πολύ δύσκολα από την νίκη του Ακρίτα και μετά. Είμαι υπόχρεος να πάρω τα θετικά. Προσπαθούμε να σπρώξουμε τα παιδιά γιατί αξίζουν τα καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο δουλέψαμε πολύ καλά, δεν απειληθήκαμε με κάποια ευκαιρία. Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα πολύ εύκολο γκολ από τα αποδυτήρια . Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Δεν μπορώ έχω παράπονο από τον Λιασίδη που πρώτη φορά παίζει στην Α’ Κατηγορία. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από ποδοσφαιριστή που καλείτε να παίξει δεξί μπακ. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τον Χαραλάμπους που τον βγάλαμε από την πολυκλινική για να μπορέσουμε να συμπληρωθούμε. Χρειαζόμαστε περισσότερη πίστη. Θα έρθουν καλύτερες μέρες στον Ολυμπιακό. Νιώθω ότι αυτή η ομάδα αν συνεχίσει με την θέληση θα πάρει αυτά που αξίζει».

Για τα μετεγγραφικά: «Έχουν γίνει τρεις μετεγγραφές. Περιμένουμε ακόμη μία μετεγγραφή. Ίσως η ομάδα προχωρήσει με την απόκτηση ανέργων. Τελευταία εβδομάδα δεν κάναμε προπόνηση με περισσότερους από 13 ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ