aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣεργίδης: «Δίνουμε απαντήσεις εδώ και καιρό»

Σεργίδης: «Δίνουμε απαντήσεις εδώ και καιρό»

Οι δηλώσεις του Μάκη Σεργίδη μετά τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 στην έδρα της ΑΕΛ με την έναρξη της β’ φάσης του πρωταθλήματος:

«Κατ’ αρχάς θέλω να πω ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΑΕΛ και του σταδίου. Είχαμε ένα απρόοπτο που σαφώς επηρεάζει τη λειτουργία της ομάδας, ήταν πολύ εξυπηρετικοί στο να μας βοηθήσουν να προετοιμαστούμε καλύτερα.

Όταν έρχεσαι στη Λεμεσό για να παίξει με την ΑΕΛ, μια ομάδα του Γιανέφσκι, πάντα είναι δύσκολο, έδειξε αυτή η ομάδα στην α’ φάση ότι μπορούσε να κάνει μεγάλα πράγματα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, δίνουμε αρκετές απαντήσεις εδώ και καιρό, κάποτε παίρνουμε αυτό που αξίζουμε, κάποτε όχι. Δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις, θέλουμε να βελτιωνόμαστε, να παίρνουμε τους βαθμούς κα να πετύχουμε τους στόχους του Ολυμπιακού. Είμαστε στο γκρουπ για την παραμονή και στο τελευταίο κομμάτι του κυπέλλου. Θα τα δώσουμε όλα για να ικανοποιήσουμε το μεγαλείο του συλλόγου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ