aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣεραφείμ: «Τα δεδομένα ανατρέπονται με σωστή τακτική και ψυχή»

Σεραφείμ: «Τα δεδομένα ανατρέπονται με σωστή τακτική και ψυχή»

Mε γραπτή του δήλωση, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σημερινό παιχνίδι με την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Εισερχόμαστε στην 6η αγωνιστική και η ομάδα μας όχι μόνο δεν έχει μείνει στον βυθό της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς όπως πολλοί ονειρεύονταν, αλλά απεναντίας βρίσκεται στην 7η θέση του πίνακα. Μπορεί στο τελευταίο παιχνίδι με την Πάφο κάποιος να ισχυριστεί ότι δεν δικαιούμασταν τη νίκη, αλλά εμείς λέμε ότι η ισοπαλία δεν ήταν άδικο αποτέλεσμα. Κάνοντας μια σύντομη ανάλυση των πρώτων 5 αγωνιστικών μπορεί εύκολα ο καθένας μας να υποστηρίξει ότι πλέον έχουν μπει για καλά τα θεμέλια της προσπάθειας μας για παραμονή. Αυτό που κάποτε πολλοί έλεγαν ότι δήθεν με θαύμα θα γλιτώσει ο Ολυμπιακός τον υποβιβασμό κατέληξε σε καθολικό θαυμασμό.

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας κερδίζει την εκτίμηση από όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, για τους άθλους του. Οι παίκτες της ομάδας μας κερδίζουν από παιχνίδι σε παιχνίδι την αυτοπεποίθησή τους και έχουν αποδείξει ότι κατεβαίνουν στο γήπεδο για να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια. Όλοι μας συνειδητοποιούμε ότι βρισκόμαστε στους αρχικούς μας στόχους. Στο μέσο του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός Λευκωσίας μας έχει προσφέρει πρωτοφανείς χαρές. Λίγο τα δεδομένα του εμπάργκο και λίγο η πολύ καλή αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας στο γήπεδο προκάλεσαν αυτή την ευφορία. Η παρουσία του κόσμου της ομάδας στην έδρα μας αλλά και εκτός έδρας ενδυναμώνει την προσπάθεια των παικτών μας. Με τα πιο πάνω δεδομένα πάμε αυτό το Σάββατο στο ΓΣΠ να αντιμετωπίσουμε την Ομόνοια. Τίποτε δεν αλλάζει για μας.

Εδώ ισχύει το “όσο πιο μεγάλος είναι ο αντίπαλος σου τόσο πιο μεγάλη θα είναι μια επιτυχία απέναντι του”. Η ομάδα μας έχει δείξει ότι δεν έχει περιορισμούς στους στόχους της σε κάθε αγωνιστική, αλλά ούτε και περιθώρια να παραδοθεί σε οποιοδήποτε παιγνίδι. Μπορεί ο αντίπαλος μας να υπερέχει σε πλειάδα ακριβοπληρωμένων επαγγελματιών παικτών, όμως εμείς δείξαμε ότι αυτά τα δεδομένα ανατρέπονται με σωστή τακτική και ψυχή. Μπορεί αυτό το Σάββατο, η φωνή μας να “χάνεται” σε κάποιες στιγμές, από τις ιαχές των χιλιάδων οπαδών της αντιπάλου, όμως θα πρέπει να δώσουμε ξανά τη μάχη της κερκίδας. Κανείς δεν μπορεί να μας δέσει τα πόδια, κανείς δεν μπορεί να μας σβήσει τη φωνή και το τραγούδι μας. Οι δικοί μας παίκτες το Σάββατο μας περιμένουν για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Όλοι στο ΓΣΠ, για άλλη μια ανατροπή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ