aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣεραφέιμ: «Να ολοκληρώσουμε τον άθλο»

Σεραφέιμ: «Να ολοκληρώσουμε τον άθλο»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, δημοσίευσε απόψε την καθιερωμένη επιστολή του ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τον Ερμή.

Αναλυτικά: «Το περασμένο Σάββατο γράψαμε ακόμη μια σελίδα Ιστορίας. Αυτή τη φορά πολύ διαφορετική από τις άλλες. Παραδώσαμε μαθήματα συμπεριφοράς και υποστήριξης των παικτών μας, που παρόμοια στο πρωτάθλημα της Κύπρου δεν έχει ξαναγίνει. Να χάνει η ομάδα σου, με σκορ μάλιστα 3-0 και σχεδόν όλοι οι οπαδοί να παραμένουν στη θέση τους, να χειροκροτούν και να επευφημούν τους παίκτες ως να κέρδισαν το παιχνίδι. Αν κάποιος έβλεπε τα στιγμιότυπα της αποχώρησης των παικτών του Ολυμπιακού χωρίς να γνώριζε το αποτέλεσμα, θα κατέληγε στο συμπέρασμα αυτή η ομάδα είχε κερδίσει.

Αν του έλεγαν ότι έχασε, θα έβγαζε όλο αυτό τον κόσμο τρελό. Και όμως το ζήσαμε και αυτό ως αποκορύφωμα της υπέρμετρης αγάπης μέχρι λατρείας των οπαδών μας προς όλη την ομάδα. Όμως όλα είχαν και μια εξήγηση. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός διατήρησε τη συντριπτική υπεροχή και έκανε ίσως το καλύτερο του παιχνίδι στη φετινή χρονιά στην Α΄ Κατηγορία, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, η Αλκή ισορρόπησε το παιχνίδι. Πολύ εύστοχα ο προπονητής Χρύσης Μιχαήλ μίλησε για μαζεμένη ατυχία.

Αυτή την Κυριακή δίνουμε ακόμη ένα δύσκολο-άνισο αγώνα, με τον Ερμή στην έδρα μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους παίκτες μας ότι θα ξαναπαρουσιαστούν δυνατοί και ψυχωμένοι. Με τέτοια απόδοση που είχαμε με την Αλκή, δεν μπορεί η τύχη να μας γυρίσει ξανά την πλάτη. Σε αυτό το παιχνίδι είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες μας θα ανταποδώσουν την αγάπη τους δίνοντας το άπαν των δυνάμεων τους για τη νίκη. Εμείς θα τους περιμένουμε ξανά για το ζεστό χειροκρότημα.

Από την αρχή της περιόδου γνωρίζαμε τις δυσκολίες. Την περασμένη Κυριακή είχαμε απλώς, μια ήττα που κάποτε θα ερχόταν. Θα πρέπει να είμαστε ευτυχείς, αφού αυτή η ήττα συνοδεύτηκε από μια καταπληκτική εμφάνιση. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μας διατηρεί τη φρεσκάδα της και μπορεί για ακόμη καλύτερη συνέχεια. Καθορίσαμε τους στόχους μας λέγοντας ότι πρέπει να είμαστε κοντά στις άλλες υποψήφιες ομάδες για διαβάθμιση, ώστε να ενισχυθούμε τον Γενάρη. Πέρασαν 7 αγωνιστικές και όχι μόνο δεν είμαστε στην τελευταία θέση όπως υπολόγιζαν όλοι, αλλά δηλώνουμε έτοιμοι να κρατήσουμε μια θέση ψηλότερα από τους υποψήφιους για τη Β’ Κατηγορία.

Ψηλά το κεφάλι. Μπαίνουμε στο δεύτερο μέρος της προσπάθειάς μας, να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Να συνεχίσουμε να γράφουμε την επανάσταση που κηρύξαμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Από την αρχή, όταν λέγαμε για παραμονή χωρίς δικαίωμα μεταγραφών, μας έβγαζαν τρελούς. Τους απαντήσαμε στο γήπεδο και στην κερκίδα και τους λέμε και τώρα ευθέως: Καμιά επιτυχημένη επανάσταση δεν κρίθηκε με τη λογική, με τους στρατούς και με τα οπλοστάσια.

Εμείς κηρύξαμε τη δική μας επανάσταση χωρίς να έχουμε τον ποδοσφαιρικό εξοπλισμό των αντιπάλων. Οι παίκτες μας όμως έχουν ψυχή και καρδιά. Με αυτά τα όπλα, όχι μόνο δεν λυγίζουμε αλλά προχωρούμε πεισματικά για να γράψουμε το έπος του 2017-18. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε. Στην πορεία κερδίζουμε περισσότερους φίλους. Όλοι μαζί είμαστε σίγουροι για τον μεγάλο άθλο. Την Κυριακή συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία μας. Την Κυριακή όλοι θα βρεθούμε στις θέσεις μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ