aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣεραφείμ: «Μια ομάδα καμωμένη από ατόφιο ατσάλι»

Σεραφείμ: «Μια ομάδα καμωμένη από ατόφιο ατσάλι»

Η καθιερωμένη ομιλία του προέδρου, Κώστα Σεραφείμ, πριν από τον αποψινό αγώνα με την ΑΕΛ στο Τσίρειο.

Αναλυτικά: «Ασφαλώς όλοι μας, μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ερμή πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας. Η ομάδα μας, στην οποία μόνο εμείς πιστέψαμε και στηρίξαμε με κάθε τρόπο μας έχει κάνει περήφανους. Όταν χάσαμε από την Αλκή ήμασταν σίγουροι ότι το παιχνίδι χάθηκε λόγω ατυχίας και όχι λόγω απόδοσης. Αυτό επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά στο παιχνίδι με τον Ερμή όπου αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά η σταθερότητα στην απόδοση των παικτών μας, αλλά και η σοβαρότητα που επιδεικνύουν σε κάθε αγώνα.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τονίσει ότι οι 7 βαθμοί που είχαμε κερδίσει μας κρατούσαν για τα καλά στον στόχο που είχαμε θέσει: Να βρισκόμαστε σε θέση βολής από τις ομάδες που θα είναι υποψήφιες για υποβιβασμό. «Μπαίνουμε στο δεύτερο μέρος της προσπάθειάς μας, να διατηρήσουμε τα κεκτημένα» δηλώσαμε χαρακτηριστικά. Με τους τρεις βαθμούς που προσθέσαμε με τη νίκη επί του Ερμή κάναμε την αρχή για τον δεύτερο στόχο: να διατηρηθούμε μακριά από τις τρεις θέσεις του υποβιβασμού. Γνωρίζουμε ότι η επίτευξη αυτού του στόχου είναι δύσκολη, όπως πολύ πιο δύσκολη ήταν και όταν ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, μας παρουσιάζουν στο γήπεδο μια ομάδα καμωμένη από ατόφιο ατσάλι, ένα ατσάλι που παράγεται από την καρδιά τους και από τη θέλησή τους για τη νίκη. Αυτή η ομάδα μας έχει κάνει να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχει παιχνίδι που δεν μπορεί να παίξει για το βαθμολογικό κέρδος∙ μας έκανε να πιστέψουμε πως μπορεί για ακόμη πολύ περισσότερα. Θα την αδικούσαμε πλέον αν μιλούσαμε για παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει και άλλα. Εμείς πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα και θα συνεχίζουμε να πιστεύουμε και να τη στηρίζουμε. Μέχρι σήμερα μιλούσαμε για την υπεροπλία των αντιπάλων σε παίκτες εκατομμυρίων. Σήμερα, οφείλουμε να δούμε και την άλλη όψη του νομίσματος. Όχι γιατί οι αριθμοί αυτοί μπορεί να αλλάξουν τώρα.

Οι τιμές των μετοχών σε κάθε χρηματιστήριο ανεβαίνουν και κατεβαίνουν αναλόγως της απόδοσης της επένδυσης που γίνεται. Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, η τιμή των παικτών μας κυμαινόταν σε τιμές Β’ Κατηγορίας, αφού από εκεί προέρχονταν. Η επένδυση όμως του Ολυμπιακού και η σκληρή δουλειά από την διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους ίδιους, ανέβασαν την τιμή των μετοχών τους σε ψηλότερα επίπεδα. Δεν μπορεί οι παίκτες που έχασαν μόνο δυο παιχνίδια στα οκτώ να θεωρούνται υποδεέστεροι των αντιπάλων. Στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται θαύματα και αν γίνουν γίνονται μόνο μια φορά. Η σταθερή τους απόδοση σε όλα τα παιχνίδια αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Όλα αυτά τα γνωρίζουν και οι παίκτες μας και η τεχνική ηγεσία αλλά και η διοίκηση.

Εμείς έχουμε ταχθεί ψυχή τε και σώματι δίπλα τους και εκεί πάντοτε θα βρισκόμαστε. Την Πέμπτη καλούμαστε στο Τσίρειο απέναντι στην ΑΕΛ να επιτελέσουμε το καθήκον μας. Την Πέμπτη πάμε να παίξουμε όπως εμείς ξέρουμε. Η μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι δίπλα στην ομάδα μας μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Με βροχή ή κρύο δίνουμε το παρόν μας. Ο αγώνας της παραμονής είναι μακρύς και δύσκολος. Αυτό τον δρόμο, εμείς στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού, θα τον διανύσουμε ενωμένοι χέρι με χέρι, παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και κόσμος. Έτοιμοι για την κάθε πρόκληση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ