aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣεραφείμ: «Με ψυχή και καρδιά κόντρα στον ΑΠΟΕΛ»

Σεραφείμ: «Με ψυχή και καρδιά κόντρα στον ΑΠΟΕΛ»

Το καθιερωμένο του μήνυμα πριν από ένα παιχνίδι πρωταθλήματος έστειλε ο Κώστας Σεραφείμ, αυτή τη φορά ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον AΠΟΕΛ.

Το μήνυμα του προέδρου του Ολυμπιακού:

«Με το αυριανό παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ φθάνουμε αισίως στο τέλος του Α΄ Γύρου. Αναπόφευκτα, ο καθένας μας μετά από αυτόν τον αγώνα θα κάνει τον απολογισμό της μισής χρονιάς. Την ώρα που άλλοι θα μιλούν για πρωταθλητή χειμώνα (αν θα μπορούν λόγω αναβληθέντων παιχνιδιών) εμείς δικαιωματικά θα διεκδικούμε το πρωτάθλημα της αγωνιστικότητας, της δύναμης και της αθλητοπρέπειας της ομάδας μας. Αν όμως θέλουμε να μιλήσουμε με αριθμούς, τότε οι αριθμοί λένε κάτι πολύ σημαντικό: αντί με το τέλος του πρώτου γύρου να είμαστε στον βυθό της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς -όπως υπολόγιζαν αρκετοί- ο Ολυμπιακός θα παραμείνει, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του παιχνιδιού με το ΑΠΟΕΛ, εκτός της τριάδας που οδηγεί στον υποβιβασμό.

Ο καθένας μας δικαιούται να είναι περήφανος γι’ αυτή την ομάδα. Όλοι μαζί δώσαμε και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μας, για να μπορούμε σήμερα να βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Διανύσαμε αυτή την απόσταση του πρώτου γύρου ζώντας λεπτό προς λεπτό όλες τις συγκινήσεις που μας πρόσφερε η ομάδα μας. Τώρα θα είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο μέρος, που είναι ασφαλώς εξίσου δύσκολο. Ο καθένας ατενίζει το μέλλον αναλογιζόμενος τις ευθύνες του απέναντι στην Ιστορία και τα ιδανικά μας, που αποτελούν την πυξίδα του προσανατολισμού μας∙ αυτά τα ιδανικά που μας κράτησαν ζωντανούς τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, αυτά τα ιδανικά για τα οποία ριζώσαμε εδώ αντέχοντας στους αέρηδες που φυσούσαν από παντού.

Αύριο στο ΓΣΠ θα αγωνιστούμε όπως και στα άλλα παιχνίδια, με ψυχή και καρδιά. Παρά τη δυναμικότητα που μας χωρίζει από τον αντίπαλό μας, κανένας δεν μας εμποδίζει να αγωνιστούμε για το βαθμολογικό κέρδος. Όλοι πρέπει να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα μας και να βοηθήσουμε τους παίκτες μας, για να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για το βαθμολογικό κέρδος. Έτσι όπως αγωνιστήκαμε για ολόκληρο τον πρώτο γύρο, έτσι όπως εμείς ξέρουμε.

Την ερχόμενη Τετάρτη στην έδρα μας, θα δώσουμε το πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου απέναντι στη Δερύνεια. Το κύπελλο είναι ένας θεσμός, στον οποίο όλες οι ομάδες επιδιώκουν τη διάκριση. Όλοι μας έχουμε υποχρέωση να βρεθούμε εκεί για να βοηθήσουμε την ομάδα μας για την πρόκριση. Μια πρόκριση που θα δώσει επιπλέον ψυχολογική ώθηση στους παίκτες μας, για να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους μέχρι να φθάσουν νικητές στο τέρμα.

Η μαυροπράσινη ένδοξη σημαία του Ολυμπιακού κυματίζει ξανά, μετά από τα τέσσερα πέτρινα χρόνια υπεράνθρωπων προσπαθειών, περήφανα στον ιστό της, δείχνοντάς μας τον δρόμο του καθήκοντος. Ας πυκνώσουμε τις τάξεις μας και ας δώσουμε όλοι μας, ο καθένας από το δικό του πόστο, τον δικό του αγώνα για να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία, να κυματίζει επιβλητικά στα γήπεδα της Α΄ Κατηγορίας και ως φωτεινό φάρο να μας οδηγεί στην ορθή κατεύθυνση. Όλοι μαζί, ενωμένοι, συνεχίζουμε, ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ