Σεραφείμ: Η απάντησή του για το ενδεχόμενο να παραμείνει προπονητής

«Δεν έχω μπει στη διαδικασία να σκεφτώ το θέμα. Κλήθηκα να βοηθήσω, ήμουν κοντά στην ομάδα με τον κύριο Πετράκη. Μπόρεσα να παρουσιάσω μια ομάδα, που είχε τον προπονητή της. Οτιδήποτε νεότερο ανακοινώσιμο, θα το μάθετε από τη διοίκηση», απάντησε ο Κώστας Σεραφείμ για το ενδεχόμενο να παραμείνει σε μόνιμη βάση προπονητής του Ολυμπιακού.

Μετά τη σπουδαία αποψινή νίκη εις βάρος του ΑΠΟΕΛ, ο υπηρεσιακός τεχνικός των μαυροπρασίνων εξέφρασε τη σιγουριά για τερματισμό στις υψηλές θέσεις.

«Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και εορτάζουσες. Περάσαμε δύσκολη εβδομάδα με τα γεγονότα της αποχώρησης του κύριου Πετράκη (σ.σ.: συνεχίζει την καριέρα του στον Απόλλωνα). Ευτυχώς μπορέσαμε να ξεπεράσουμε το σοκ και παρουσιαστήκαμε όπως έπειρε. Η νίκη ανήκει στους ποδοσφγαιριστές. Ήταν η ομάδα που έχτισε ο κύριος Πετράκης. Δεν αλλάξαμε τίποτα τακτικά και αγωνιστικά. Οι ποδοσφαιριστές νίκησαν έναν αντίπαλο, που παραμένει μεγάλος παρά τα προβλήματά του», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε πως δεν θυμάται πότε νίκησε ο Ολυμπιακός σε ένα γύρο ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια και πρόσθεσε: «Δείχνουμε ότι τα αποτελέμστα δεν είναι τυχαία και αισιοδοξούμε ότι στο μέλλον θα πάμε καλύτερα. Αποκτώντας ομοιογένεια και αυτοπεποίθηση, που ήδη έχουμε λόγω των αποτελεσμάτων μας, η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες για τερματίσει στις ψηλές θέσεις. Προσγειωμένοι, ταπεινά, μόνο μπροστά μπορούμε να πάμε. Εύχομαι στον ΑΠΟΕΛ καλή συνέχεια, είναι μεγάλη ομάδα, θα βρει τον δρόμο της και κανείς δεν μπορείς να τη ξεγράψει».

Κατόπιν ερώτησης για το πού το έβαλε ο Ολυμπιακός, ο Σεραφείμ απάντησε: «Ο στόχος του Ολυμπιακού το έβαλε έως το επόμενο παιχνίδι. Όπου μας βγάλει το τέλος του Απριλίου θα το αξίζουμε. Εύχομαι το πρωτάθλημα να κριθεί στα γήπεδα και πάνω από όλα είναι η υγεία. Αν αξίζουμε να τερματίσουμε στις ψηλές θέσεις θα τερματίσουμε εκεί».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ