aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣεραφείμ: «Ενισχύουμε τον Ολυμπιακό στους έξι τελικούς»

Σεραφείμ: «Ενισχύουμε τον Ολυμπιακό στους έξι τελικούς»

Mε γραπτή του δήλωση ο Κώστας Σεραφείμ απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει της συνέχειας.

Το μήνυμα του προέδρου των “μαυροπρασίνων”:

“Φίλοι του Ολυμπιακού,

Βρισκόμαστε αισίως στον 6ο τελικό πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα βρισκόμαστε στην προνομιακή  3η θέση που οδηγεί στα σαλόνια της Α΄ Κατηγορίας. Στο αυριανό παιγνίδι  το σύνθημα έχει δοθεί από τον ΣΥΦΙ και το επικροτούμε και εμείς, ο κάθε αγνός Ολυμπιακός. Στο παιγνίδι με την Άσσια (μόνον) αφήνουμε στην τσέπη το εισιτήριο διαρκείας μας και πληρώνουμε εισιτήριο εισόδου βοηθώντας έμπρακτα την ομάδα μας. Αυτή την κίνηση έκαναν και άλλες ομάδες που διεκδικούν την άνοδο  στη Α΄ Κατηγορία. Αύριο κάνουμε πράξη το σύνθημα όλοι μαζί και δίνουμε μια οικονομική ένεση στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Από αύριο παίκτες και οπαδοί καταθέτουν σε κάθε παιγνίδι την ψυχή τους μέχρι το τέλος και την ποθητή άνοδο.

Το πάθημά μας με το ΘΟΙ δεν πρέπει να επαναληφθεί. Σε αυτό το παιγνίδι πετάξαμε τους τρεις βαθμούς που είχαμε διαφορά με το Παραλίμνι πιστεύοντας ότι ομάδες κάνουν δώρα. Προσγειωθήκαμε ανώμαλα στο γήπεδο από την ομάδα που κάποιοι πίστεψαν ότι μας έκανε δώρο κερδίζοντας την Ένωση. Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται και το Σάββατο. Ο Εθνικός Άσσιας την περασμένη αγωνιστική δεν μας έκανε δώρο δύο βαθμών όπως κάποιοι ίσως πουν.  Ο Εθνικός αγωνίστηκε για την ομάδα του όπως αναμένουμε ότι θα αγωνιστεί  και εναντίον μας. Και αυτό το παιγνίδι θα κερδηθεί με το πάθος και την αγωνιστικότητα και όχι τη φανέλα. Για να κερδίσουμε το παιγνίδι αυτό και τα άλλα χρειάζονται παίκτες μαχητές και οπαδοί συμπαραστάτες τους. Στον αυριανό τελικό δεν έχουμε την πολυτέλεια να πετάξουμε άλλους βαθμούς.

Φίλοι του Ολυμπιακού,

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος δείξαμε ότι δεν λυγίζουμε και δεν λιποταχτούμε στις μεγάλες μάχες. Με αυτά τα δεδομένα θα συνεχίσουμε  μαζί μέχρι τέλους. Είναι δεδομένο ότι πολλές φορές μας πνίγει το δίκαιο όταν νιώθουμε ότι αδικούμαστε. Σε αυτούς τους έξι τελικούς θέτουμε ακόμη ένα πολύ σημαντικό στόχο. Ότι δεν θα ξαναπληρώσουμε πρόστιμο για συμπεριφορές από  την κερκίδα. Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς δεν έχουμε πολυτέλεια να πληρώνουμε πρόστιμο. Πρέπει να είμαστε εκδηλωτικοί, πρέπει να βοηθούμε την ομάδα μας, όμως πάντοτε στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας. Αύριο δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη με τον Εθνικό.  Τίποτε δεν μας αποπροσανατολίζει. Το Σάββατο αποδεικνύουμε ότι αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα τον αγώνα και αυξάνουμε τη μάζα μας και την αγωνιστικότητα μας.

Αγνοί φίλοι του Ολυμπιακού,

Το Σάββατο πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε ο Ολυμπιακός να κάνει ακόμη ένα βήμα προς το στόχο του. Αύριο αποδεικνύουμε ομαδικά ότι είμαστε ομάδα ανόδου.

Κώστας Σεραφείμ

Πρόεδρος”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ