aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣεραφείμ: «Δεν υπάρχει η πολυτέλεια του καναπέ»

Σεραφείμ: «Δεν υπάρχει η πολυτέλεια του καναπέ»

Το καθιερωμένο του μήνυμα πριν από ένα παιχνίδι πρωταθλήματος έστειλε ο Κώστας Σεραφείμ, αυτή τη φορά ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας.

Αναλυτικά:

«Αυτή την Τετάρτη, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας δίνει ένα από τους πιο κρίσιμους αγώνες του πρωταθλήματος. Μια νίκη επί του Εθνικού Άχνας θα δώσει στην ομάδα μας ένα σοβαρό προβάδισμα στον αγώνα μας για παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Σε αυτό τον αγώνα, ο καθένας μας έχει υποχρέωση να βρεθεί δίπλα στην ομάδα μας για να τη βοηθήσει για την πολυπόθητη νίκη. Μια νίκη που θα αυξήσει τις πιθανότητες μας για το θαύμα. Μια νίκη που θα είναι το καλύτερο δώρο ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στο τελευταίο παιχνίδι πριν από τον νέο χρόνο δίνουμε το παρόν μας σε αυτή την προσπάθεια που καταβάλλει αυτή ομάδα που συνέτριψε κάθε προγνωστικό και μετά από 15 αγώνες βρίσκεται πάνω από την τριάδα του υποβιβασμού. Σε αυτό τον αγώνα αγκαλιάζουμε τους παίκτες μας λέγοντας τους ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για τις χαρές που μας πρόσφεραν μέχρι σήμερα. Την κρισιμότητα του παιχνιδιού την γνωρίζουν και οι παίκτες μας που υπόσχονται ότι θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε αυτή η επιτυχημένη χρονιά να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο. Την Τετάρτη στο Μακάρειο γράφουμε με χρυσά γράμματα τον επίλογο του 2017.

Αύριο Τετάρτη δεν υπάρχει η πολυτέλεια του καναπέ. Υπάρχει μόνο η παρουσία στο γήπεδο. Αποδείξαμε ότι έχουμε την ομάδα για να παραμείνουμε στην Α’ Κατηγορία. Αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε, αποδείξαμε ότι ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Απέναντι στον Εθνικό καλούμαστε να γράψουμε ακόμη μια σελίδα στην ένδοξη Ιστορία μας.

Την Τετάρτη θα δούμε για τελευταία φορά την ομάδα μας, σε εντός έδρα αγώνα, με αυτή τη σύνθεση αφού μετά θα ακολουθήσει η ενίσχυση στην περίοδο των μεταγραφών. Όμως, όσοι και όποιοι παίκτες και αν προστεθούν, αυτή θα είναι η ομάδα που αγαπήσαμε περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Αυτή είναι η ομάδα που μας ανέβασε στην Α’ Κατηγορία κλείνοντας μια περίοδο τεσσάρων πέτρινων χρόνων στη Β’ κατηγορία.

Αυτή είναι η ομάδα που μας έκανε περήφανους σε άνισες αναμετρήσεις στην Κατηγορία των μεγάλων. Αυτή είναι η ομάδα που επανέφερε το χαμόγελο στα χείλη μας. Κάνοντας λοιπόν στην τελευταία αγωνιστική αυτή την αναδρομή του 2017, η συνάντηση με τον Εθνικό θεωρείται η πλέον κατάλληλη ευκαιρία για να ευχαριστήσουμε τους παίκτες αυτής της ομάδας και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα παραμείνουμε δίπλα τους μέχρι το τέλος της χρονιάς, για να δρέψουμε όλοι τους καρπούς της επιτυχίας.

Αυτή την Τετάρτη βάζουμε πάνω απ’ όλα τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, γινόμαστε ένα με την ομάδα μας και δίνουμε πρώτοι το σύνθημα της νίκης. Σε ένα αγώνα 90 λεπτών βάζουμε στέρεα τα θεμέλια της παραμονής στα σαλόνια της Α Κατηγορίας. Με κρύο, με βροχή ή χιόνια δίνουμε τον αγώνα που θα ζεστάνει την μαυροπράσινη καρδιά μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ