aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣε απελπισία ο Ολυμπιακός

Σε απελπισία ο Ολυμπιακός

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το γεγονός ότι το Μακάρειο είναι ανάμεσα στα γήπεδα που ακόμα δεν πήραν αδειοδότηση από την αρμόδια Αρχή, δημιούργησε πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Χθες, δεχθήκαμε έντονα παράπονα από τις τάξεις του, καθώς οι μαυροπράσινοι θέλουν να δώσουν –έστω ένα– φιλικό στο γήπεδο που θα χρησιμοποιήσουν για έδρα τους στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Ωστόσο, δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο για λόγους ασφαλείας. Η διοίκηση του συλλόγου της Λευκωσίας έφτασε στο σημείο να ζητήσει να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών η αυριανή αναμέτρηση απέναντι στον Οθέλλο, αλλά –όπως μας ελέχθη– κανείς δεν παίρνει την ευθύνη. Έτσι, ίσως διεξαχθεί το ματς σε άλλο γήπεδο, ενώ το ερχόμενο Σάββατο έχει διευθετηθεί φιλικό με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου», γήπεδο που επίσης παρουσιάζει προβλήματα. Η κατάσταση πάντως έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στις τάξεις του συλλόγου της Λευκωσίας. Το πρωτάθλημα βρίσκεται προ των πυλών, αλλά η ολοκλήρωση της προετοιμασίας παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα για λόγους που δεν ευθύνεται ο Ολυμπιακός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ