aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣαμάρας: Ξέχασε κι ο ίδιος το προηγούμενο!

Σαμάρας: Ξέχασε κι ο ίδιος το προηγούμενο!

Νικητήριο γκολ στο 90’+4. Δίχως αμφιβολία μετατρέπει τον σκόρερ σε πρόσωπο του αγώνα. Εξού και ο Κωνσταντίνος Σαμάρας (φωτό) έχει την τιμητική του το τελευταίο 48ωρο. Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός χάρισε προψές τη νίκη στον Ολυμπιακό επί του Ερμή, με 2-1 στο Μακάρειο, σκοράροντας από το σημείο του πέναλτι.

Γκολ το οποίο χάρηκε γιατί ισούται με τρεις βαθμούς, μα και για ένα δευτερεύων λόγο. Ακόμα και ο ίδιος δεν θυμάται πότε πέτυχε το προηγούμενο γκολ σε αγώνα Α’ Κατηγορίας! «Με πιάνεις απροετοίμαστο, φίλε. Θα πρέπει να αγωνιζόμουν στην Ανόρθωση, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποιο ματς», απάντησε ο 33χρονος αριστερός μπακ, κατόπιν σχετικής ερώτησης της «Goal News».

Ψάχνοντας λοιπόν το αρχείο μας, βρήκαμε την απάντηση. Ο Σαμάρας σκόραρε με σουτ στο 85’ του αγώνα με το Παραλίμνι (1-1), στις 8 Ιανουαρίου 2005. Χρειάστηκε να περάσουν 12,5 χρόνια λοιπόν, για να βρει ξανά τον δρόμο προς τα δίκτυα σε παιχνίδι Α’ Κατηγορίας.

Ο Σαμάρας πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν και είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της αξιοθαύμαστης πορείας των μαυροπρασίνων. Ως ένας από τους «παλιούς» πλέον, βοηθά με την εμπειρία του αρκετούς από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι αγωνίζονται για πρώτη φορά στην καριέρα τους στους «μεγάλους» του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ζητώντας του πάντως να σχολιάσει το γεγονός ότι σκόραρε μετά από πολύ καιρό, δεν θέλησε να το κάνει θέμα. «Είμαι χαρούμενος επειδή πήραμε το τρίποντο. Ήταν σημαντική νίκη, αλλά πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι», μας είπε και δεν έχει άδικο. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει μεθαύριο την ΑΕΛ στο Τσίρειο (19:00). Δύσκολη αποστολή σε κοντινό χρονικό διάστημα, η οποία επιτάσσει φραγμό των πανηγυρισμών και στρώσιμο στη δουλειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ