aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΡιβάλντο: «Aκούς τις συμβολές μου, γαμπρέ. Παρόμοιο με δικό μου»

Ριβάλντο: «Aκούς τις συμβολές μου, γαμπρέ. Παρόμοιο με δικό μου»

Οπαδός του Ολυμπιακού Λευκωσίας είναι από φέτος ο Ριβάλντο. Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου χάρηκε ιδιαίτερα το χθεσινό «διπλό» των μαυροπράσινων στο «Τάσος Μάρκου» επί της Ένωσης με 2-1 καθώς το νικητήριο γκολ πέτυχε ο γαμπρός του Γκουστάβο ντα Κόστα.

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού είναι παντρεμένος με την κόρη του Ριβάλντο και ο σπουδαίος παλαίμαχος άσος δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γκολ του Ολυμπιακού παρομοιάζοντάς το με δικές του εκτελέσεις. Φυσικά έδωσε τα εύσημα στον Γκουστάβο ντα Κόστα, τον οποίο χαρακτήρισε καλό μαθητή.

«Συγχαρητήρια στον γαμπρό μου Γκουστάβο ντα Κόστα για τη νίκη και το γκολ που πέτυχε με φάουλ. Νομίζω το γκολ σου ήταν παρόμοιο με το δικό μου. Είσαι καλός μαθητής, ακούς τις συμβουλές μου», έγραψε ο Ριβάλντο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Parabéns meu genro @gustavo95 pela vitória e pelo gol de falta… acho que seu gol foi parecido com o meu em… kkkk você é um bom aluno , pegou minhas dicas…. kkk @olympiakosnicosiafc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rivaldo Ferreira (@rivaldo) στις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ