aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣRespect σε Πάμπο, Τράττο και άλλους μετά τους… τράουλους του Καραβίδα!

Respect σε Πάμπο, Τράττο και άλλους μετά τους… τράουλους του Καραβίδα!

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης, μετά το ποστ που αναφέρεται στον πρόεδρο της Δόξας, με νέα ανάρτησή του, σοβαρή αυτή τη φορά, συνεχάρη άπαντες για την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, αποθεώνοντας τον Πάμπο Χριστοδούλου, τους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο των «μαυροπρασίνων» και την διαιτησία που ήταν άψογη.

Αναλυτικά: «Respect στον προπονητή μας Πάμπο Χριστοδούλου και το staff του, είναι μια διαφορά ο καλύτερος Κύπριος προπονητής όλων τον εποχών και το εννοώ! Respect προς όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Respect σε όλους εσάς που ήρθατε στο γήπεδο σήμερα στο πλευρό τις ομάδας σας, μαζί σας και ο γιος μου, σας αγαπώ πολύ! Τα ποιο μεγάλα συγχαρητήρια σήμερα ανήκουν στην διαιτησία! Τέτοιες διαιτησίες και οι τρεις τους τιμούν το κυπριακό ποδόσφαιρο και πρωτάθλημα. Με τέτοιες διαιτησίες χαίρεσαι να είσαι παράγοντας και να επενδύεις στο ποδόσφαιρο! Ένα τεράστιο λοιπόν Respect προς τον κύριο Τράττο και τους βοηθούς του. Καλή συνέχεια στην ομάδα μας. Πάντα ταπεινά και προσγειωμένα συνεχίζουμε. #never #surrender #fight».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ