aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΨάλτης: Οι προτάσεις κυπριακών ομάδων και τα λόγια του Οκριασβίλι

Ψάλτης: Οι προτάσεις κυπριακών ομάδων και τα λόγια του Οκριασβίλι

Δεν έριξε φως σχετικά με το μέλλον του ο Πάρης Ψάλτης. Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν τόνισε ότι έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με τους μαυροπράσινους και σημείωσε πως εάν έρθει πρόταση θα τη συζητήσει με τον ατζέντη του. Ο Κύπριος αμυντικός μιλώντας στον Super Sport FM αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Τορνίκε Οκριασβίλι στον Active (δείτε εδώ), με τον Γεωργιανό να στάζει μέλι για την αξία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Κάναμε μια πολύ καλή σεζόν, τόσο σαν ομάδα όσο και ατομικά, αλλά αυτά δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς τους συμπαίκτες μου και τη διοίκηση. Φτάσαμε στον τελικό όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, πρώτη φορά ζούσαμε οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας μας μια τέτοια εμπειρία. Στα πρώτα 10-15 λεπτά υπήρχε άγχος, όμως μετά το αποβάλαμε και τα δώσαμε όλα για τη νίκη. Στην παράταση έπαιξε σημαντικό ρόλο η εμπειρία, η Ανόρθωση ανέβασε απόδοση και μας κέρδισε. Πριν δεχθούμε το γκολ στην παράταση, το πιστεύαμε πολύ, όμως μετά έμεναν μόνο οκτώ λεπτά και ήταν πολύ δύσκολο, αν και παλέψαμε για να στείλουμε το παιχνίδι στα πέναλτι.

Θέσαμε δύο στόχους φέτος. Να μπούμε στην εξάδα και να φτάσουμε όσο πιο μακριά στο κύπελλο. Τους πετύχαμε και τους δύο, αν και δεν καταφέραμε να πάρουμε το κύπελλο. Ήταν μια πρωτόγνωρη σεζόν για εμάς, ειδικά στον τελικό. Πρώτη φορά ζούσαμε κάτι τέτοιο. Στο τέλος μας έμεινε μια γλυκόπικρη γεύση».

Για τις τοποθετήσεις του Οκριασβίλι στο Active: «Πρώτη φορά άκουσα τις δηλώσεις του. Η αλήθεια είναι πως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Οκριασβίλι που είπε ότι τον έπαιζα πολύ σκληρά και μετά όταν τελείωσε το παιχνίδι μου είπε ότι είμαι πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

Για το μέλλον του και της πληροφορίας για ενδιαφέρον από άλλες κυπριακές ομάδες: «Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αυτό έχω στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή και τίποτε άλλο. Όταν υπάρξει και αν υπάρξει κάποια πρόταση, θα τη συζητήσω με την ομάδα και τον μάνατζερ μου. Εγώ προσωπικά θέλω να φτάσω στο κορυφαίο μου επίπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ