aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΨάχνουν την ιδανική αρχή

Ψάχνουν την ιδανική αρχή

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δύο ομάδες που έχουν ως στόχο την εξασφάλιση της παραμονής στην Α’ Κατηγορία, τα λένε απόψε στο Μακάρειο Στάδιο. Για τον Ολυμπιακό και τη Δόξα ο λόγος, με τους μονομάχους να επιζητούν με μανία την ιδανική αρχή στο νέο πρωτάθλημα, ώστε να αρχίσουν από νωρίς να θέτουν τις βάσεις για μια επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο και όπως προαναφέραμε, μακριά από τις βαθμολογικές περιπέτειες. Για τους μαυροπράσινους που θα είναι τυπικά γηπεδούχοι, εκτός είναι ο Χρυσοβαλάντης Καπαρτής, ο οποίος τιμωρήθηκε πέρσι με τρεις αγωνιστικές, μία εκ των οποίων την έχει καλύψει από τη λήξασα περίοδο. Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας και ο νεαρός Ανδρέας Ανδρέου που είναι τραυματίας.

«Μετά από τέσσερα χρόνια επιστρέφουμε στην Α΄ Κατηγορία με στόχο την παραμονή. Λόγω του εμπάργκο μετεγγραφών η ομάδα μας δεν μπόρεσε να ενισχυθεί ποιοτικά, παρόλα αυτά υπάρχει η αισιοδοξία και η πεποίθηση πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Υπάρχει ομοιογένεια, εμπιστοσύνη στην τεχνική ηγεσία και καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια», σχολίασε χθες μιλώντας στο «Goal» ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Πάρης Φωκαΐδης. «Το παιχνίδι με τη Δόξα είναι δύσκολο. Η αντίπαλος πετυχαίνει τους στόχους της κατά τα τελευταία χρόνια στην Α’ Κατηγορία, αλλά υπάρχει η πεποίθηση πως η ομάδα μας θα τα καταφέρει να φέρει εις πέρας την αποστολή της», πρόσθεσε.

Από την άλλη, στη Δόξα δηλώνουν πανέτοιμοι για τη σημερινή αναμέτρηση και υπάρχει η αισιοδοξία πως θα καταφέρουν να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Παρά τις πολλές αλλαγές που έγιναν για άλλη μια μετεγγραφική περίοδο στο ρόστερ, οι πράσινοι της Κατωκοπιάς κρίνουν πως το φετινό σύνολο θα είναι πολύ πιο δυνατό ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι.  Η αναμέτρηση στη Μακάρειο θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision1. Διαιτητής ορίστηκε ο Αβραάμ Τσούκκας, ο οποίος θα έχει για βοηθούς τους Δώρο Τούρο και Νίκο Εγγλέζου. Τέταρτος διαιτητής είναι ο Βασίλης Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ