aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠροβληματισμός στα μετόπισθεν

Προβληματισμός στα μετόπισθεν

Στο μυαλό του Πάμπου Χριστοδούλου και των φίλων του Ολυμπιακού στριφογυρίζουν οι πολλές χαμένες ευκαιρίες απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου (0-0). Εντούτοις, ενόψει του επόμενου ματς θα έχει μεγαλύτερη σημασία η ανασταλτική λειτουργία. Το ερχόμενο Σάββατο θα διεξαχθεί στο Μακάρειο το τοπικό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και η τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού θα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στους βυσσινί.

Το άσχημο νέο αφορά στην τιμωρία του πιο αξιόπιστου αμυντικού των μαυροπρασίνων. Ο Σαμπίνια είδε την περασμένη Παρασκευή την τρίτη κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Παραλλήλως, αναμένονται τα νεότερα για την κατάσταση του έτερου βασικού σέντερ μπακ, ο οποίος ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από θλάση. Από εκεί και πέρα, και για τον Ραφαέλ Ακόστα είναι δύσκολο να αγωνιστεί, ενώ ο Τιάγκο Αζουλάο είναι εκτός πλάνου.

Όπως και να έχει, ο Χριστοδούλου θα καταστρώσει το πλάνο του, με στόχο να μπλοκάρει τα ατού του ΑΠΟΕΛ και να βοηθήσει την ομάδα του να αποσπάσει βαθμολογικό όφελος. Απόψε μάλιστα θα έχει το βλέμμα του στο ντέρμπι των γαλαζοκιτρίνων με την Ομόνοια, που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, ώστε να διαβάσει ακόμη καλύτερα τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ