aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠρώτο τεστ, πρώτη νίκη και μια... είδηση

Πρώτο τεστ, πρώτη νίκη και μια… είδηση

Νικηφόρα άρχισε τα φιλικά του για το τρέχον καλοκαίρι ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε με 2-0 της Γκαντζασάρ Καπάν στο Μπάνσκο. Η είδηση που βγήκε μέσω του παιχνιδιού απέναντι στην αρμενική ομάδα ήταν η χρησιμοποίηση του Καμερουνέζου μέσου Λάντρα (δεν δόθηκαν περαιτέρω στοιχεία), ο οποίος περνά από δοκιμαστικά.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση η παρουσία του ήταν θετική, όπως και του έτερου υπό δοκιμήν, του Κολομβιανού δεξιού εξτρέμ, Χιλμπέρτο Λοθάνο. Ασφαλώς, ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν θα βιαστεί να πάρει την απόφασή του, καθώς θα γίνουν και άλλα φιλικά. Το σκορ άνοιξε ο Νάνι στο 53’ και το σφράγισε ο Οικονομίδης στο 88’.

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε στην αρχή του αγώνα με την εξής ενδεκάδα: Κίρεφ, Χιλμπέρτο Λοθάνο, Νάνι, Σ. Ανδρέου, Σαμάρας, Ροζέριο, Λάντρα, Λ. Ανδρέου, Βενιζέλος και Γ. Ανδρέου. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι ένδεκα που πήραν θέση στο γήπεδο ήταν οι Κίρεφ, Χιλμπέρτο Λοθάνο (Ψάλτης 60’), Νάνι (Κυριάκου 60’), Σιντιμπέ, Κίκο, Κα, Λάντρα (Οικονομίδης 60’) Ενόχ, Ζαχαρίου, Ρόμο και Αζουλάο (Ακόστα 77’).

Όπως φαίνεται από τη σύνθεση, οι Αζουλάο και Ακόστα έπαιξαν σχεδόν από μισό δεύτερο ημίχρονο. Όπως μας ειπώθηκε, πρόκειται για τα δύο τελευταία αποκτήματα των μαυροπρασίνων και είχαν τις λιγότερες προπονήσεις σε σχέση με τους συμποδοσφαιριστές τους. Έτσι, αποφασίστηκε να πάρουν απλώς λίγο χρόνο συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα ο Χριστοδούλου εφάρμοσε 4-4-2 στο χθεσινό παιχνίδι και μένει να φανεί στη συνέχεια αν σκοπεύει να το καθιερώσει ή αν θα πειραματιστεί και με άλλους σχηματισμούς. Την ερχόμενη Παρασκευή θα διεξαχθεί το δεύτερο φιλικό με αντίπαλο την Μπάνσκο (18:00) και την ερχόμενη Δευτέρα είναι ορισμένο το τεστ με την κοσοβαρική Ντρίτα.

Πέρα από την προετοιμασία, όπως γράψαμε και νωρίτερα, επισπεύδονται οι διαδικασίες για τις επόμενες μετεγγραφές. Κοντά στους μαυροπράσινους βρίσκονται μέσος και εξτρέμ, ενώ γίνεται σκέψη και για απόκτηση σέντερ μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ