aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠροσπάθεια για να κλείσουν την «τρύπα»

Προσπάθεια για να κλείσουν την «τρύπα»

Στον Ολυμπιακό Λευκωσίας δεν έφτανε το γεγονός πως δεν έδωσαν κανένα φιλικό παιχνίδι στο Μακάρειο Στάδιο (και αυτό όχι από δική τους ευθύνη), ήρθε και η αναβολή του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ώστε να δημιουργήσει επιπλέον θέματα.

Ασφαλώς, οι μαυροπράσινοι θα έχουν την ευκαιρία μίας επιπλέον εβδομάδας προετοιμασίας, αλλά θα προτιμούσαν να μπουν στη μάχη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο κι όχι να κουβαλούν εξ αναβολής 90λεπτο.

Όπως και να ‘χει, υποψιάζονταν εδώ και καιρό πως η αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ θα αναβαλλόταν ένεκα της ευρωπαϊκής πορείας των πρωταθλητών και το τεχνικό τιμ πήρε τα μέτρα του. Γίνεται προσπάθεια διευθέτησης φιλικού αγώνα ώστε να καλυφθεί το κενό που προκύπτει. Ο Ολυμπιακός, υπενθυμίζουμε, θα μπει στη μάχη του νέου πρωταθλήματος την 1η Σεπτεμβρίου. Θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Κατωκοπιάς και θα είναι τυπικά γηπεδούχος στο Μακάρειο Στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ