aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠολυκάρπου: «Κανονικά δεν πρέπει να δεχτείς φάση»

Πολυκάρπου: «Κανονικά δεν πρέπει να δεχτείς φάση»

Όσα δήλωσε ο υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού, Κυριάκος Πολυκάρπου, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Δόξα, που έληξε 1-1 στο Μακάρειο:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι, όποια ομάδα κέρδιζε θα έβλεπε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Θέλαμε να κερδίσουμε. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Προσπαθήσαμε να δώσουμε τον δικό μας ρυθμό. Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα με κάποιες μεγάλες μπαλιές, και αφού χάσαμε τον έλεγχο με τις δεύτερες μπάλες, μας δημιούργησε θέματα. Ήμασταν όμως καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Μας αφήνει απογοήτευση το αποτέλεσμα. Όταν καταφέρνεις να σκοράρεις και στην επόμενη φάση δέχεσαι γκολ σου αφήνει απογοήτευση. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο, κρατάμε τον ένα βαθμό και βλέπουμε τη συνέχεια. Θα το έλεγα κακιά στιγμή. Ήρθε η ισοφάριση. Είναι λάθη όμως που τα πληρώνεις στο τέλος».

Για την ισοφάριση της Δόξας σχεδόν αμέσως μετά το προβάδισμα της ομάδας του, σχολίασε: «Μετά από τέτοιο λεπτό (σ.σ.: 88’), κανονικά δεν πρέπει να δεχθείς φάση. Θα το έλεγα κακιά στιγμή. Ήρθε η ισοφάριση. Είναι λάθη όμως που τα πληρώνεις στο τέλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ