aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠοιοι θα πέσουν κατηγορία; (Update από τη Bet on Alfa)

Ποιοι θα πέσουν κατηγορία; (Update από τη Bet on Alfa)

Αποδόσεις και για τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού προσφέρει η Bet on Alfa. Μετά από έξι αγωνιστικές που έχουμε διανύσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, έχει διαμορφωθεί εικόνα για τη δυναμικότητα των ομάδων και προβλέπεται να έχει το δικό της ιδιαίτερο ενδιαφέρον η προσπάθεια παραμονής.

Οι δύο ομάδες που είχαν εμπάργκο μεταγραφών Εθνικός Άχνας και Ολυμπιακός προβάλλουν σαν τα φαβορί για να πέσουν στη Β’ κατηγορία. Συγκεκριμένα ο Εθνικός Άχνας έχει απόδοση μόλις 1.15 για να υποβιβαστεί, ενώ στο 1.35 είναι η απόδοση του Ολυμπιακού που έχει πάρει περισσότερους βαθμούς και κέρδισε τις εντυπώσεις μέχρι τώρα.

Αναλυτικά ο κατάλογος με τις αποδόσεις της Bet on Alfa για το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί, έχει ως εξής:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ 1.15

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1.35

ΠΑΦΟΣ FC 2.25

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 3.00

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 4.00

ΕΡΜΗΣ 4.00

ΑΛΚΗ 5.00

ΔΟΞΑ 6.00

Μπορείτε να κάνετε τις στοιχηματικές σας επιλογές τόσο στα 56 πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ