aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠέτρος Σάββα: «Όλοι είδαν τι έγινε»

Πέτρος Σάββα: «Όλοι είδαν τι έγινε»

Άρχισε φουριόζικα το διοικητικό στέλεχος του Ολυμπιακού, Πέτρος Σάββας, στην εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ» του Active: «Δικαιούμασταν πολύ παραπάνω βαθμούς, αν έλειπε το κλέψιμο θα είχαμε πολλούς παραπάνω».

Σε ερώτηση τι εννοεί «κλέψιμο», απάντησε: «Όλοι είδαν τι έγινε φέτος με τη διαιτησία. Λάθη του var, κόκκινες, «πράσινες» και πολλά άλλα».

Ο πρώην πρόεδρος των μαυροπρασίνων τόνισε πως ασχέτως αν κατακτηθεί το κύπελλο το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στην Ανόρθωση, η χρονιά είναι η επιτυχημένη, αλλά μίλησε για λάθος που έγινε μετά τη φυγή του Πετράκη: «Προσωπική μου άποψη είναι ότι έπρεπε τότε να κλείναμε προπονητή. Ήρθε ο Κώστας (σ.σ.: Σεραφείμ) κάναμε δύο νίκες, αλλά μετά δεν πήγαμε καλά. Ύστερα με τον Βόκολο, για λεπτομέρειες θα μπορούσαμε να είχαμε ακόμα έξι βαθμούς. Αλλά όλα γίνονται για κάποιο λόγο και ήρθε ο Γιανέφσκι».

Αναφορικά με το έργο του Σκοπιανού προπονητή, σχολίασε: «Έχει εμπεδώσει και στους 24 ποδοσφαιριστές το ίδιο. Όποιον και να βάλει, όποιον και να βγάλει, η ισορροπία της ομάδας δεν αλλάζει. Χρειάζεται προσοχή με τους μικρούς, όμως, για να μην τους κάψεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ