aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠετράκης: «Το είχα υπόψη για Μανρίκε, νωρίς να βιαζόμαστε»

Πετράκης: «Το είχα υπόψη για Μανρίκε, νωρίς να βιαζόμαστε»

Μετά τον θρίαμβο κόντρα στην Ομόνοια και τη νίκη της ομάδας του με 1-0, ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Πετράκης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια, για τη σπουδαία εικόνα που είχαμε απέναντι σε μια ομάδα που δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Για το τι έχει κάνει ήδη σε Κύπρο και Ευρώπη. Στο πρώτο μέρος ελέγχαμε το ματς, ήμασταν πιο επικίνδυνοι, και κάπως έτσι έκλεισε το ημίχρονο. Στο δεύτερο, η Ομόνοια είχε την μερίδα του λέοντος, στο ξεκίνημα ιδιαίτερα έκανε πιο καλές ευκαιρίες. Είχαμε κι εμείς, θα μπορούσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο μέρος. Βάλαμε το γκολ. Πετύχαμε ένα πολύ ωραίο τέρμα και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Για εμάς είναι σημαντικό να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα, να γινόμαστε καλύτεροι και να εξελισσόμαστε σε ατομικό επίπεδο και σαν ομάδα. Είμαστε στην αρχή ακόμα, αν δεν χάσουμε το δρόμο, έχουμε περιθώρια βελτίωσης και έχουμε πίστη στην ομάδα μας. Θα έρθουν κι άλλα καλά αποτελέσματα», είπε αρχικά.

Για την έμπνευση που είχε να δώσει εντολή στον Μανρίκε να παίξει μπροστά: «Προσπαθώ να προβλέψω τι θα γίνει ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι. Το είχα στο μυαλό μου (σ.σ. την μετακίνηση του Μανρίκε). Σπάνια θα κάνω κάτι που δεν το σχεδιάζω. Είχαμε και ατυχίες, χτύπησαν δύο σπουδαίοι παίκτες για μας.  Ήταν άδικο το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες».

Για τον ενθουσιασμό του Χριστόφορου Τορναρίτη που μίλησε για ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή: «Τα αισθήματα και η σχέση που έχω για τον πρόεδρο είναι πολύ σπουδαία. Σεβόμαστε τον πρόεδρο, νομίζω είναι νωρίς να βιαζόμαστε. Τώρα φέραμε δύο καλά αποτελέσματα και υπάρχει ενθουσιασμός. Δεν μου αρέσει να παίρνω αποφάσεις με αυτό τον τρόπο. Καταθέτω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα. Από κει και πέρα, κάθε πράγμα στην ώρα του».

Για τον Νεόφυτο Μιχαήλ και το γεγονός πως είναι δανεικός: «Έχω μάθει στη ζωή μου, αυτό που πιστεύω να το υποστηρίζω. Το ίδιο έκανα και με τον Στέλιο Ανδρέου. Ο Νεόφυτος δεν ήρθε τυχαία εδώ. Τον έζησα στα Γιάννινα. Ότι είναι δανεικός, ναι, είναι κάτι που με απασχολεί αλλά είναι θέμα της διοίκησης αυτό, εγώ έμαθα να παίζω με αυτούς που έχω στη διάθεσή μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ