aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠετράκης: «Όταν βελτιωθούμε, τόσο πιο δύσκολο θα είναι για τον εκάστοτε αντίπαλο»

Πετράκης: «Όταν βελτιωθούμε, τόσο πιο δύσκολο θα είναι για τον εκάστοτε αντίπαλο»

Ευχαριστημένος από την ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Απόλλωνα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Πετράκης…

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης:

Αρχικά είπε: «Θέλω να πω ότι είχαμε μια πολύ δύσκολη προσπάθεια να κάνουμε πρώτα απέναντι σε πολύ σπουδαία ομάδα. Το δεύτερο που πιστεύω είναι ότι τα προηγούμενα αποτελέσματα που είχαμε δημιούργησαν και δημιουργούν περισσότερη πίεση στους παίχτες τους δικούς μας και κάνει την προσπάθειά τους ακόμη πιο δύσκολη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που θεωρώ ήταν πολύ σπουδαία για όλα τα παιδιά που παίξανε. Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας είμαι πολύ ευχαριστημένος και με το αποτέλεσμα που ισοφαρίσαμε στο τέλος απέναντι σε μια ομάδα που έκανε ευκαιρίες και δικαιούταν το γκολ. Και μεις είχαμε κάποιες λιγότερες μέσα από τον τρόπο που επιλέξαμε να παίξουμε.

Νομίζω ότι το δεύτερο ημίχρονο ήταν παιχνίδι χωρίς ευκαιρίες για καμία ομάδα. Στο τέλος ο Απόλλων κατάφερε να πετύχει το γκολ και τον έφερε σε ένα πλεονέκτημα. Εμείς καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στις καθυστερήσεις κάτι που έγινε αντίθετα με μας σε προηγούμενα παιχνίδια. Πιστεύω απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, τηρουμένους των δυσκολιών, η ομάδα ήταν βελτιωμένη. Θέλω να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Δείξαμε όπως και το παιχνίδι με την ΑΕΚ ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Αυτά έρχονται μέσα από τη δουλειά, τη βελτίωση και την πίστη».

Για την βελτίωση της ομάδας και το πιο βατό πρόγραμμα που ακολουθεί: «Αν δημιουργούμε ευκαιρίες με τις πιο δυνατές ομάδες γιατί να μην πιστεύουμε να το κάνουμε και με ομάδες που θεωρητικά είμαστε στο ίδιο επίπεδο; Η πίστη είναι οδηγός μας σε ότι κάνουμε. Εγώ δεν ξεχωρίζω τα παιχνίδια. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επηρεάσουμε την συμπεριφορά του αντιπάλου και να τον φέρουμε σε δύσκολη θέση. Αυτό έχει να κάνει με την βελτίωση της δικιά μας ομάδας. Όταν βελτιωθούμε σε αυτό τόσο πιο δύσκολο θα είναι για τον εκάστοτε αντίπαλο να βρει λύσεις. Μετά ασχολούμαστε με τον αντίπαλο για τα δυνατά και αδύναμα σημεία. Η φιλοσοφία μου σαν προπονητής είναι πως θα κάνουμε την δικιά μας ομάδα καλύτερα και μετά ασχολούμαστε με τον αντίπαλο, μηδενός εξαιρουμένου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ